fbpx

Amerongse Berg Trail 2021

Op 28 februari organiseren we weer een Amerongse Berg Trail editie. We starten dit keer vanaf het Boshotel in Overberg met aangepaste routes van (ongeveer) 10 en 20km. We hebben tijdsblokken van 15 minuten, waarbinnen maximaal 25 deelnemers zullen starten. Geen massa start, maar vanaf 09:00u tot 14:00 kun je vertrekken. Al 50% van de startplekken zijn vergeven, we zien erg uit naar dit event – in een nieuwe formule, met aangepaste routes met een nieuwe startlocatie.

Startlocatie Boshotel Overberg

Vanaf het grasveld achter het hotel hebben we alle ruimte om ter vertrekken richting de prachtige bossen van Amerongen. Centraal staat de Amerongse Berg en de Eenzame Eik. Dit keer lopen we in tegengestelde richting en zijn de routes gedeeltelijk aangepast. Een totaal nieuwe beleving van de Amerongse Bossen in de winter. Dit keer geen vrijdagavond 15km variant,.. maar wellicht in de zomer een weekend… we zullen zien wat kan en mag tegen die tijd. Overnachten kan ook, ga daarvoor naar de website van het Boshotel.

Neem voor overnachtingen contact op met Boshotel Overberg
Telefoon
: +31 (0)343 47 55 47
E-mailinfo@boshoteloverberg.nl
Website: https://www.boshoteloverberg.nl/

Nieuwe 30-42km Trails in 2021

Het jaar 2021 staat voor nieuwe mogelijkheden. Ondertussen zijn er al weer nieuwe afstanden gemaakt en we zijn benieuwd of jullie de uitdaging aandurven om tijdens de zomereditie een marathon of 30km afstand te lopen. Dit naast de reguliere 10 en 20km trails. Kleinschalig en uniek. Laat onder de post maar weten wat jullie willen.

Voor de eerste 250 deelnemers… leuk dat jullie erbij zijn.!!

Tot de 28-ste februari.

Chris van Beem
chris@trail-running.eu

>> Ga naar de Amerongse Berg Trail voor tickets

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?