fbpx

Kempenland Trail – Overnachten bij Recreatiepark TerSpegelt

Op 17 april organiseren wij alweer de 6e editie van de Kempenland Trail. Niet veel trailrunners kennen nog de prachtige paden van het Kempenland. Wel zien we het aantal deelnemers groeien en we zien deelnemers terugkomen… en dat zegt genoeg. Het Kempenland gebied is ruim opgezet en met met 4 verschillende afstanden kun je routes kiezen tot 30km lengte. Met veel plezier zijn we opnieuw te gast bij Recreatieparkt TerSpegelt. Speciaal voor de deelnemers heeft het park een gezinsaanbieding gemaakt.

Maak een actief familieweekend van de je deelname aan Kempenland Trail.

Kom met je gezin kamperen op 5-sterren recreatiepark TerSpegelt of overnacht in een van de luxe huuraccommodaties op het park. De startlocatie van de trail is direct tegenover het park en met alle faciliteiten, zoals een PumpTrack, SterrenStrand en overdekt zwembad, maak je er een actief familieweekend van. Bij telefonische reservering een kampeerplaats (minimaal 2 nachten) of een huuraccommodatie in het Kempenland Trail weekend betaal je geen reserveringskosten en ontvang je een boekje met fiets- en wandelroutes in de omgeving.
Reserveren kan via 0497-512016. Bekijk de kampeerplaatsen en huuraccommodaties op terspegelt.nl.

De Kempen: een landschap vol verhalen

Het is bijna België, maar gelukkig ligt de Kempen nog nét in Brabant. Want het is een landschap om trots op te zijn. Met een rijke geschiedenis, maar ook om ‘gewoon’ van te genieten. Op bijna alle zandpaden kunnen ruiters en menners hun hart ophalen. Er zijn fietspaden en –routes en wandelen kun je overal waar je voeten je brengen. Over de heide, door het bos, langs slingerende beken, misschien zelfs een stukje over de grens? Want, gelukkig voor de Belgen, daar gaat het Kempenland gewoon verder.

En dan die rijke geschiedenis van de Kempen! Op de Cartierheide liet Napoleon zijn sporen na. De bossen vormden het terrein van smokkelaars, en over de zandpaden liepen marskramers met hun koopwaar in een mand op de rug. Het landschap hier zit vol verhalen. (Bron Staatbosbeheer)

Kies je afstand

Met een 7km – 13km – 21km en een 30km Trail zit er voor iedereen wel een passende afstand tussen. De routes t/m de 21km afstand zijn uitgezet met onze pijlen. Alleen de 30km lopers hebben een extra lus van 9km die ze op GPX lopen.

De aanmeldingen gaan goed,.. we houden deze trail kleinschalig en we zorgen voor tijdsblokken van 15 minuten waarin maximaal 25 deelnemers starten met de trail.

Kom kennis maken met De Kempen op 17 april 2021.
>> Ga naar de Kempenland Trail voor meer informatie

Tot dan!

Team Trail Events.

 

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?