fbpx

Trailrunning Reis – Haute Savoie Frankrijk

Samen met de NKBV – Bergsportreizen.nl zijn we verschillende trailrunning Reizen aan het voorbereiden voor de komende jaren. De eerste reis hebben we nu geprogrammeerd en is nu online te boeken. Al eerder zijn we naar de Haute Savoie in Frankrijk gegaan en nu gaan we terug op 19 juni 2021. 

Basecamp Hotel Esprit en Montagne in Chapelle d’Arbondance

Bij deze reis verblijven we als groep in het Nederlandstalige Hotel Esprit en Montagne, wat gelegen is in Chapelle d’Arbondance. Dit prachtig uitdagend gebied heeft veel verschillende routes door de dalen en over prachtige bergtoppen. We hebben een programma van 7 dagen en er zijn 3 ervaren Trailrunning begeleider heel de week beschikbaar zijn voor de deelnemers. Van onze vorige reis is een verslag beschikbaar op de website van de NKVB: >> Proeven aan trailrunning in Frankrijk

Mountain Ready

De reis is bedoelt voor die trailrunner die zelfstandig de sport trailrunning wil kunnen uitoefenen in de bergen. In samenwerking met de NKBV hebben we het Mountain Ready programma waar we trailrunners in Nederland klaarstomen voor de Bergen. Onderdelen van deze workshops worden ook tijdens deze reis behandeld. Denk bijvoorbeeld aan ‘Klimmen en Dalen’, ‘EHBBO in de Bergen’, ‘Weerkunde’ of ‘Zelfstandig onderweg in de bergen’. Bij het Mountain Ready programma worden er veel trailrunning workshops aangeboden, allemaal gratis voor leden.

> Mountain Ready programma

Nieuwe datum 19 juni 2021

Vanaf zaterdag 19 juni begint onze tweede trailrunning reis naar Frankrijk. Er is plek voor maximaal 18 trailrunners.

Ga voor meer informatie over de reis naar de website van Bergsportreizen.nl
>> Trailrunning Mountains Haute Savoie Frankrijk

Hieronder vind je een impressie van het gebied.

Hopelijk kunnen we tegen die tijd zorgeloos genieten van de prachtige omgeving van Chapelle d’Arbondance.

Tot de volgende keer,

Chris van Beem
Namens Trailrunning Europe
chris@trail-running.eu

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?