fbpx

Nature Challenge gaat van start..!

Morgen starten een paar honderd deelnemers voor de Nature Challenge. 25, 50 of 100 uur door de natuur in heel de maand maart. Sommigen lopen 250km, anderen 500km en enkelen 1000km… Een hele opgave,… maar als je het terug brengt naar de kern… We zijn lekker actief buiten en gaan heel veel meemaken. 

Running of Hiking

Deelnemers hebben de keuze om de Challenge zoveel mogelijk hard te lopen of volledig te Hiken. We komen samen in een App, die elkaars voortgang laat zien. Alle uitnodigingen worden morgenochtend naar de deelnemers verstuurd. Naast de App kun je ook je eigen gelopen routes in GPX uploaden, voor het bijhouden van je totaal. Voor het eerst met een grote groep live digitaal bij elkaar, .. als stipjes op de kaart. Ik ben erg benieuwd naar de verhalen die hopelijk veel gedeeld worden in de Trailrunning Community Group…

Afgelopen dagen

In grote aantallen hebben jullie je de laatste dagen nog aangemeld, grappig om te zien. De laatste dagen zijn er ook wat vragen binnen gekomen van liefhebbers die niet direct naast de bossen of andere natuur wonen… met de vraag of af en toe verhard ook telt tijdens de Nature Challenge. Het is een OUTDOOR Challenge, waarbij we hopen dat het je lukt zoveel mogelijk in de natuur te lopen… Dus BUITEN is een voorwaarde die altijd zal gelden.. Heerlijk om te merken dat mensen loopjes aan het opsparen zijn… nu even niet lopen,… want morgen telt het bij het totaal van de Challenge. En,.. al vele vrienden gaan elkaar voor een duo loop treffen ergens in de natuur… want we doen wat mag en samen kan erg leuk zijn.

Last Call

Je kan je nog aanmelden. Nog slechts een paar uur en dan doen we de inschrijfmodule echt dicht. Dus bij enige twijfel,.. besef dat de Nature Challenge je een hoop gaat brengen… al is het alleen al die tijd buiten,… de momenten die je waarschijnlijk anders niet zou beleven, omdat je nu een uitdaging kiest en,… veel, heel veel trailrunners en hikers zijn met je samen onderweg… Buiten Gebeurd het,… en zeker in maart.

Deel je social media post met de hastags #NatureChallenge #TrailrunningEu #NKBV, dan kunnen we jullie volgen. Onze partners Rab, HOKA ONE ONE en Herzog Medical hebben voor jullie nog leuke acties tijdens onze Nature Challenge Maart 2021

We gaan van start!!!!

Alle deelnemers,.. heel veel plezier met jullie uitdaging. Er komen ongetwijfeld momenten voorbij waarbij je je afvraagt waarom ook al weer… : Ik zeg dan altijd hardop tegen mezelf: “Als je altijd hetzelfde doet leer je niks”… en,… “Als dingen te makkelijk zijn zul je ze waarschijnlijk gaan vergeten…”,…

Ik hoop op een ONVERGETELIJKE maand maart,… voor jullie en voor mezelf!

Chris van Beem

chris@trail-running.eu

LAST CALLVoor aanmeldingen: Nature Challenge

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?