fbpx

Nature Challenge – HIKING

Naast de al geopende inschrijving van de Nature Challenge RUNNING wordt vandaag de inschrijving geopend van de Nature Challenge HIKING. Samen met de NKBV bieden we nu ook een Nature Challenge, waarbij je kunt kiezen uit 25, 50 of 100 uur door de natuur wandelen in de maand maart.

HIKING door de natuur

De regels van deze Nature Challenge voor wandelaars is niet zoveel verschillend als die van de (ultra)trailrunners. Het gaat met name om de tijdsbesteding in de natuur.

We brengen alle deelnemers samen in onze Nature Challenge HIKING App. Hier kun je de andere deelnemers vinden en zien hoeveel anderen hebben afgelegd in een overzicht. Je bent real-time te volgen als je de App gebruikt voor het registreren van je HIKE, leuk voor je vrienden en familie die niet met je meegaan.

Tijdens de challenge hebben we verschillende acties speciaal voor de deelnemers. Leuke prijzen die we verloten die beschikbaar gesteld zijn door onze partners en we gaan elkaar ondersteunen de challenge te volbrengen met leuke berichten van deelnemers die verhalen en foto’s delen met ons.

Onze partner RAB heeft voor de eerste 300 deelnemers van de RUNNING en HIKING Nature Challenge een leuke Rab Tube (winkelwaarde EUR 14,95) in het vooruitzicht gesteld.

We sommen kort de regels hier voor je op:

 • Je wandelt minimaal 25, 50 of 100 uur door de natuur, meer mag ook…
 • De periode waarbinnen je dit doet is de maand maart 2021 maand, dus aaneengesloten 31 dagen.
 • Je bent helemaal vrij in het bepalen hoe vaak en hoe ver je wandelt.
 • Het maakt niet uit of je solo of met je loopmaatje wandelt, de persoonlijk gelopen tijd telt.
 • Alle bezoeken aan de natuur gebeuren volgens de regels die de beheerders van de gebieden hanteren.
 • Voor de #25UDDN loop je 25 uur door de natuur.
 • Voor de #50UDDN loop je 50 uur door de natuur.
 • Voor de #100UDDN loop je 100 uur door de natuur.
 • De gelopen tijd (en afstand) worden geregistreerd met je challenge app of je kunt zelf je bestanden uploaden uit je horloge/handheld.
 • Voor deze Nature Challenge HIKING gaat het om de totale wandeltijd in de natuur. (je gekozen 25, 50 of 100 uur)
 • Iedere deelnemer krijgt een uniek digitaal startnummer en bij volbrengen onze unieke 90x90mm grote Nature Challenge HIKING medaille.

Wacht niet te lang met het aanmelden voor een van onze Nature Challenges. Er zijn nog Rab Tubes beschikbaar voor de eerste aanmeldingen en we sluiten de inschrijving op zondag 28 februari. In de ochtend op 01 maart ontvangen alle deelnemers een bericht per mail met verdere uitleg en de codes voor je eigen login op onze Nature Challenge App.

> Ga naar alle informatie en aanmelden

Zelf ga ik ook deelnemen,.. net als al die honderden andere Natuur liefhebbers.

Tot de volgende keer,

Chris van Beem
chris@trail-running.eu

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?