fbpx

Amerongse Berg Trail | Extra dag

Op zaterdag 17 juli organiseren we de Amerongse Berg Trail vanaf het Boshotel in Overberg en er ontstaat nu een wachtlijst. In overleg met de betrokken partijen hebben we besloten om ook op zondag 18 juli 2021 te gaan organiseren.

Zondag 18 juli

Vandaag (09-04-2021) hebben we de ticketverkoop opengezet. We gaan zondag hetzelfde aanbieden als zaterdag. Kleine groepen starten ieder kwartier en de deelnemers kiezen bij het reserveren zelf de starttijd. Als je als (loop)groep wilt komen lopen, en daarvoor wil je het liefst bij elkaar in een tijdsblok zitten dan kan dat. Stuur gewoon even een bericht op events@trail-runninge.eu en we zorgen ervoor dat 1 iemand alle aanmeldingen centraal kan doen voor de groepsleden.

Er zijn ook mogelijkheden om een kamer te reserveren bij het Boshotel. Boek op tijd, want meer mensen zullen hier gebruik van willen maken. De gegevens van het Boshotel zijn te vinden bij het evenement op: www.trail-events.com | Amerongse Berg Trail

De medailles voor ook de zondag deelnemers zijn al besteld.

De zomer komt eraan,.. een knal groene Amerongse Bossen omgeving gaan we ervaren. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en like de FACEBOOK pagina van de Amerongse Berg Trail.

Wij zitten zo goed als klaar om te organiseren en hopen dat we in de zomer jullie (al dan niet aangepast) te mogen ontvangen.

Team Trail Events


Ga voor alle informatie over onze Zondag editie van de Amerongse Berg Trail naar www.trail-events.com

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?