fbpx

Nog enkele tickets UHUT100 | Alleen voor leden Trailrunning

De eerste editie UHUT100 is zo goed als uitverkocht. De laatste 9 tickets zijn voor de komende maand alleen te boeken voor de huidige Trailrunning Leden. We krijgen steeds meer leden en die genieten voordelen. Exclusieve tickets en in dit geval onze laatste tickets van een uitverkocht event. Leuk om te zien dat onze leden voor de voorbereiding op dit event gebruik maken van onze Routes, die ze als lid gratis kunnen downloaden op www.trail-events.com.

Lidmaatschap Trailrunning

Steeds meer trailrunners vinden de weg naar ons lidmaatschap. Ik ben ontzettend dankbaar voor de aanmeldingen van de eerste groep deelnemers. Toch een fijn gevoel dat ze vertrouwen hebben in onze activiteiten die we verzinnen en ingepland hebben in workshops en events de komende maanden. De eerste workshops gaan we weer oppakken in mei en tot die tijd kunnen onze leden zelf routes downloaden en kiezen uit de 30 workshops die online te reserveren zijn de komende maanden.

Samen met de NKBV gaan we het programma Mountain Ready weer oppakken zo vlak voor de zomer. Het programma bestaat uit een set van 10 verschillende workshops die voor onze leden een heel jaar lang gratis te reserveren zijn. Je kiest dus momenten die bij jou passen en er staan minimaal 2 verschillende data per workshop waaruit je kan kiezen. Zodra een workshop vol is komt er een datum bij, zodat er altijd keuze is.

In mei starten we ook met ons Ultra programma. Ook hier kunnen al onze leden gratis de 5-7 specifieke Ultra Workshops reserveren. Beide programma’s lopen het hele jaar door en zo heb je veel keus en blijf je andere (ultra)trailrunners ontmoeten waarmee je samen verder kunt.

Een lidmaatschap kost nog geen 25,00 EUR per maand (bij een jaarbetaling) en dan ben je ook meteen lid van de NKBV. Als je al lid bent van de NKBV dan brengen we de kosten van dat lidmaatschap in mindering en betaal je slechts EUR 20,00 per maand.

Niet leden

Natuurlijk hoeven trailrunners niet perse lid te worden van Trailrunning om deel te nemen aan onze Events, Workshops of voor het downloaden van Routes. Hiervoor verandert niks, alles is gewoon te boeken. Wel krijgen onze leden altijd voorrang op al onze georganiseerde activiteiten. Ze kunnen altijd als eerste tickets kopen en standaard tegen een korting van 20% op de ticketprijs. In mijn ideale situatie zijn we al uitverkocht in de voorinschrijving periode voor onze leden. Want de leden zijn goed voor ons, dus hoe meer leden, hoe meer we voor de leden kunnen gaan organiseren.

Dus,… vind je 6 van de 17 workshops interessant, wil je 5 van de nu 27 GPX Routes lopen en neem je gemiddeld aan 3 van onze events deel per jaar… of wil je deel uitmaken van Moutain Ready of Ultra Ready, dan kun je net zo goed lid worden.. je bent dan goedkoper uit en kom je in contact met veel andere hardlopende natuurliefhebbers.

Tot de volgende keer,

Chris van Beem
chris@trail-running.eu


    

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?