fbpx

Sint Anthonis Trail op 10 juli 2021

Op zaterdag 10 juli wordt opnieuw de Sint Anthonis Trail georganiseerd, vanaf de Natuurpoort in Sint Anthonis. We vertrekken direct vanaf de parkeerplaats de prachtige natuur in. Een kleinschalige opzet, waarbij we ook plaats hebben voor Cani-Trail liefhebbers. We hebben twee afstanden, een 12 en 24km trail, waarbij we precies in het midden een gezellige VP hebben. Deze trail is een ware klassieker en wordt al voor de 8e keer door ons georganiseerd. We zien veel deelnemers meerdere malen terugkomen, dus dat zegt wat ons betreft genoeg.

Iets andere opzet

Dit keer gaan we de route tegengesteld uitzetten en dat betekent een totaal andere beleving.. Veel groen, veel heide, veel single tracks en prachtige bossen. Het gebied kenmerkt zich door de diversiteit en afwisseling van het landschap. Je zal verrast zijn wat je op een relatief klein gebied aan natuur gaat aantreffen. We werken met startblokken, waardoor er geen slierten van deelnemers door de natuur trekken. We kiezen voor optimale beleving en zorgen ervoor dat we met zo min mogelijk mensen op 1 plaats zijn. GEEN bier meer aan de finish en een high five als het uitkomt,.. wel staat iemand van ons team de deelnemers op te wachten om de unieke Sint Anthonis Trail medaille aan iedere finisher te overhandigen.

Cani-Trail

We hebben een blok om 10:30u speciaal voor onze Cani-Trailers gereserveerd. Beide afstanden starten op dat moment. Tussen 10:00-11:00u geen deelnemers zonder honden,.. een gezellige start, waarbij alle Cani-trailers ergens tussen 10:30 en 10:45u kunnen starten. Op het moment is dit de enige trail die we kunnen combineren met Cani-Trail, wellicht in 2022 op meer plekken. Alle deelnemers van de Cani-Trail krijgen vooraf nog wel een documentje, waarin we uitleggen wat ze kunnen verwachten en wat we van de deelnemers verwachten.

Deelnemers 2020

De Sint Anthonis Trail van 24-10-2021 kon helaas niet doorgaan en we hebben de deelnemers destijds gevraagd of ze een GPX route wilde of mee wilde schuiven naar de nieuwe datum. Vanavond om 19:00u ontvangen alle deelnemers die ons aangegeven hebben op te willen schuiven een mail met een code om de deelname aan deze editie gratis te kunnen reserveren. We kunnen niet meer schuiven naar een andere datum, de planning van de kalender voor 2021 is zo goed als vol.

Inschrijvingen zijn geopend

Je kunt je aanmelden voor de Sint Anthonis Trail.. er zijn nog enkele Early Bird tickets… Een kleinschalig evenement die je een keertje moet hebben gelopen.

> Ga naar de Sint Anthonis Trail op www.trail-events.com voor alle informatie en tickets

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?