fbpx

Trailrunning Reis Frankrijk 19-26 juni 2021

Eind juni 2021 hebben we in Chapelle d’Arbondance bij Esprit Montagne opnieuw onze Trailrunning week staan. Net als vorig jaar willen we met een leuke groep liefhebbers in een week de mooie paden opzoeken. De eerste reserveringen zijn al gedaan en,.. indien de reis door de COVID-19 regelgeving niet mogelijk zijn, dan wordt de reis verplaatst of krijg je gewoon je geld terug. Er is plek voor 18 trailrunners, reserveren dus, want vol is vol!

Hotel Esprit Montage in Chapelle d’Arbondance

We gaan opnieuw naar Aalke Staal en logeren in zijn Esprit Montagne… Aalke is zelf liefhebber van de sport en is als het kan in de bergen te vinden rondom zijn hotel. Ook tijdens de week is hij aanwezig om ons weer de mooiste plekken te laten zien. Vanuit Trailrunning Europe gaat Chris van Beem mee en samen met 2 begeleiders van de NKBV zullen er weer leuke Workshops verzorgt worden, bij het hotel of het liefst op de paden in de bergen.
>> verslag vorige editie

Wat kun je verwachten?

We komen aan op zaterdagmiddag en een week later op zaterdag is de week afgelopen. Heb je zin in een leuke sportieve week in de bergen en kun je tips en trucs gebruiken van ervaren begeleiders, dan zit je deze week goed. Het complete programma is online te vinden en zit boordevol workshops en gezellige momenten. We hebben een heerlijke keuken die ons heel de week verwent. Je ontmoet liefhebbers van onze sport en met 3-4 begeleiders hebben we veel aandacht voor alle deelnemers. Ben je beginnend trailrunner en wil je kennis maken met de bergen,.. dan is dit je kans. Ook gevorderde trailrunners kunnen uitstekend uit de voeten in deze week.
>> Ga naar de reis voor alle informatie

Laten we met zijn allen vooruit kijken en hopen dat we in juni over de mooie paden in Chapelle d’Arbondance kunnen rennen… wij kijken er naar uit.

Team Trailrunning Reizen
E. reizen@trail-running.eu

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?