fbpx

Trailrunning voor leden

De afgelopen periode is voor iedereen anders geweest,.. we hebben ons allemaal aan moeten passen aan de opgelegde regels en dat is soms best lastig. We worden beperkt in wat we willen en we willen niet beperkt worden, we zijn anders gewend. Als ik kijk naar mijn eigen tijdsinvesteringen en activiteiten de afgelopen tijd, dan kan ik alleen maar bevestigen dat ik het nooit eerder zo druk heb gehad,.. en eigenlijk met voornamelijk dingen die wel kunnen. Misschien niet allemaal nu,.. maar zeker weer straks, al dan niet in een iets aangepaste vorm. 

De afgelopen periode

Ik heb de afgelopen periode vele keuzes gemaakt en kom steeds dichter bij de opzet die ik al jaren voor ogen heb. Een mix van leuke workshops, mooie routes in de vorm van events en solo routes in de vorm van GPX. Programma’s zoals Mountain Ready en Ultra Ready de opvolger van Start2Ultra die bij Trailrunning begonnen is. Samen met liefhebbers trainen, voorbereiden op (ultra)trails in Nederland en de Bergen. En,.. samen met het NKBV informatie delen over de bergen en gave Trailrunning Reizen verzorgen via Bergsportreizen.nl Alles is er al en de het aantal leden groeit met de week.

Trailrunning Workshops

De afgelopen periode hebben we zo’n 15 verschillende workshops uitgewerkt en getoetst. Alle locaties zijn geregeld en het programma staat online. Ga voor een compleet overzicht naar: Trailrunning Workhops. Alle workshops zijn gevormd vanuit praktijk en kennis van ons in combinatie met partners. Denk aan Klimmen en dalen, Navigatie op de trails, Weekunde voor onderweg in de bergen, Core Stabiliteit oefeningen buiten, EHBO voor in de bergen, enzv. In kleine groepen organiseren we deze workshops bij partners die midden in de natuur zitten. Als het kan combineren we de workshops met leuke trails na afloop.

Trailrunning Programma’s

Alle workshops zijn voor ons een rode draad voor de programma’s: Mountain Ready en Ultra Ready. Met onze leden gaan we echt aan de gang, met schema’s, begeleiding voor deelnames aan (ultra)trails en we willen vooral de trailrunners die naar de bergen willen klaarstomen met alle benodigde informatie, voorbereidingen en tips en trucs.

Mountain Ready

In dit programma bundelen de NKBV en Trailrunning kennis en verzorgen we in totaal 10 workshops. Volg je die allemaal, dan ben je Mountain Ready. Dit programma wordt overigens ook gegeven bij verschillende Groepsreizen die we aanbieden via Bergsportreizen.nl. De eerste is in juni, bij Esprit Montagne in Chapelle d’Arbondance in Frankrijk.

Ultra Ready

Start2Ultra in de formule zoals het eerder bij Trailrunning als programma is verzorgt komt niet terug bij Trailrunning. Ons huidige Ultra Ready programma biedt een heel jaar lang voor leden een combinatie van 15 verschillende workshops, voorbereidingen op deelname’s in binnen en buitenland. Vele gratis GPX (ultra)routes, trainingschema’s, begeleiding en vooral veel samen optrekken en informatie delen. Dat kan, want de groep wordt steeds groter. Voor mij een manier om zelf informatie en ervaringen te delen en de vele vrienden die zelf actief zijn in de ultra trail wereld met deelnames aan Ultra Trails overal ter wereld naar voren te schuiven met leuke workshops of inspiraties sessies waarin ze ervaringen delen.

Het lidmaatschap

Het lidmaatschap is eenvoudig. Leden betalen 25 EUR per maand of 282,50 per jaar. Je bent dan een jaar lid van Trailrunning, maar ook van de NKBV. Ben je al lid van de NKBV, dan worden die lidmaatschapskosten in mindering gebracht en betaal je 20,00 per maand.

Leden kunnen veel, mogen veel en doen veel binnen ons lidmaatschap. Alle workshops zijn gratis voor leden, net als het Mountain Ready en Ultra Ready programma. Leden kunnen alle GPX routes gratis lopen en leden krijgen standaard 20% korting op alle events en hebben standaard als eerste de keus om deel te nemen aan events. Verder hebben al onze leden 5x per jaar het magazine Hoogtelijn in de brievenbus, 10% korting op de aankopen bij Bever de Outdoorspecialist en genieten ze 50% bij reserveringen in meer dan 1200 berghutten.

Dus,.. ook in deze tijd is het interessant om lid te worden. Alle routes zijn gratis beschikbaar en je kunt voordelig al kiezen uit al onze events die online te reserveren zijn. Ook de workshops zijn nu te reserveren. En,. er komt nog veel nieuws aan.

Je vindt een uitgebreide uitleg over het lidmaatschap en de mogelijkheden op: Trailrunning Lidmaatschap

De komende periode

We zitten nu voor de zomer en hopelijk kunnen we straks meer samen buiten zijn. Ik kan niet wachten om samen met ons team liefhebbers te ontvangen bij de kleinschalige worskhops en de vele (ultra) Events die we aanbieden. Er staan 3 Trailrunning Reizen geprogrammeerd voor dit jaar, waar we weer met groepen van ongeveer 20 deelnemers afreizen naar de bergen.

De 1000km Nature Challenge heb ik allemaal dwars door de natuur gelopen en heb weer vele leuke routes kunnen voorlopen. Er zijn nog verschillende nieuwe Evenementen in voorbereiding in nieuwe gebieden. De komende maanden verschijnen er meer dan 10 nieuwe GPX Routes online en,.. ook de Ultra Ready workshops worden op de kalender gezet.

Genoeg te doen,.. en straks zoveel mogelijk voor onze leden,.. want die hebben het vertrouwen gegeven voor het afsluiten van een lidmaatschap.

Chamonix – Le Tour | View Mont Blanc

Tot de volgende keer,

Chris van Beem
chris@trail-running.eu


Links

Lidmaatschap Trailrunning

Trailrunning Workshops

Trailrunning Reizen

Trailrunning Events

Mountain Ready en Ultra Ready

 

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?