fbpx

Wat kun je met een Trailrunning Lidmaatschap?

Na veel voorbereiding ben ik eindelijk zover dat ik meer kan vertellen over ons Lidmaatschap. Het is er al een tijdje, maar met de zomer voor de deur en de doorlopende ontwikkelingen denk ik dat het voor veel trailrunners enorm interessant kan zijn om lid te worden. Door de intensieve samenwerking met de NKBV (de Nederlandse Koninklijke Bergsport vereniging van Nederland), de meer dan 15 verschillende workshops, veel GPX Routes en meer dan 20 event locaties is er al veel te kiezen en te doen.  Vanaf mei gaan we doen wat kan. Ons Mountain Ready en de Ultra Ready programma’s, inclusief het Start2Ultra programma kunnen gevolgd gaan worden. Op 19 mei is iedereen die meer wil weten over ons lidmaatschap van harte welkom op een gratis kennismaking avond bij het Boshotel in Overberg.

De opzet

Het lidmaatschap is eenvoudig in opzet. Als lid kies je zelf waar op welk moment aan wilt deelnemen, dat kun je allemaal zelf reserveren. Als lid hoef je niks extra te betalen voor de workshops en onze routes.. .die zijn gratis of eigenlijk, die vallen in je lidmaatschapskosten. Het tarief is ook eenvoudig. Als je per maand wil betalen, dan kost dit je 25,00 EUR per maand, betaal je per jaar, dan zijn je kosten 282,50EUR.  Deze vergoeding is inclusief een jaarabonnement bij de NKBV. Ben je al lid van de NKBV, dan worden die kosten in mindering gebracht en dan is de maandbetaling 20,00 per maand en 222,50 EUR per jaarbetaling.

Ik som even op wat je hier allemaal voor krijgt:

15+ Trailrunning Workshops
Ultra Ready Programma
Mountain Ready Programma

20% Korting op al onze Trail Events
GRATIS GPX Routes
Members only VIP events
Voorinschrijving op alle Events.
Voorinschrijving op onze Reizen.
Acties van onze partners.


1 Jaar lidmaatschap bij de NKBV.
5x per jaar het Magazine Hoogtelijn.
Tot 50% korting  >1200 berghutten.
10% Korting bij Outdoor winkel Bever.

Dus als je ieder kwartaal bij ons 1 route wil lopen, 1 event wilt lopen en 1 workshop wilt volgen,.. dan ben je al goedkoper uit met een abonnement. En,.. je ben vrij om bij onze Start2Ultra, Mountain Ready of andere Ultra Ready programma’s aan te sluiten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Leden registreren een lidmaatschap op www.trail-event.com. Op die plek kunnen leden alle events, workshops en routes zelf reserveren. Ben je lid en registreer je je voor een workshop, dan krijg je geen kosten doorberekend. Hetzelfde geldt voor alle routes die te downloaden zijn.. (die worden maandelijks aangevuld met nieuwe). Bij alle workshops en events zorgen we dat leden als eerste kunnen boeken. Bij alle events krijgen leden nog is 20% korting en als de events.

Bij het afsluiten van je abonnement zullen we je gegevens doorgeven aan de NKBV, die je vervolgens zelf gaat informeren over alle voordelen van je lidmaatschap. Je ontvangt per post 5x het blad Hoogtelijn, je geniet 10% Korting bij BEVER op vertoon van je pas krijg je tot 50% korting bij meer dan 1200 berghutten. Deelnemers ontvangen vanzelf een bevestiging hierover.

Start2Ultra – Ultra Ready Programma’s

Ik kreeg regelmatig verzoeken om trailrunners te helpen bij nieuwe uitdagingen. Vanaf mei gaat dit gebeuren. Zoals alle programma’s is de opzet eenvoudig. De leidraad van ieder programma’s zijn de verschillende workshops. Het hele jaar door kun je als deelnemer zonder extra kosten instappen bij onze programma’s en de workshops zelf inplannen op momenten die voor jou passen. Wil je met Start2ultra je eerste ultra lopen in Nederland, dan kan dat,.. we hebben verdeeld over het jaar 6-10 georganiseerde ultra van 50km of meer, ook voorzien van Trail-Tracking, voor de supporters onderweg en thuis. Wil je met Start2Ultra je eerste Ultra lopen in de bergen, dan is het wellicht slim om ook enkele Mountain Ready workshops in te plannen.

Samen met de NKBV (bergsportreizen.nl) organiseren we ook verschillende groepsreizen naar de bergen. Dit kunnen huttentochten zijn, waar je een gebied doorkruist. Of,.. vanaf een vaste plek een heel gebied verkennen in 7 dagen met een programma. Bij alle reizen gaan begeleiders van Trailrunning en de NKBV mee, om de veiligheid te kunnen garanderen en om kennis te delen onderweg of tijdens workshops op locatie in de bergen.

Zelf reizen we ook met groepen naar Events in het buitenland. We nemen dan deel aan een internationale (ultra)trail zoals de UTVV in Slovenië, of de Julian Alps… en nog veel meer andere gave events. Leden kunnen aangeven wat het (ultra)trail-doel van het jaar wordt… dan gaan we samen de voorbereiding aan. Een trainingsschema… passende workshop plannen we in en regelmatig samen trainen of deelnemen aan Trails. Zodra je een doel hebt gesteld kun je trainingsmaatjes vinden voor je weg er naar toe. En,,. veel kennis en ervaringen van betrokken Ultra Trailrunners die zelf veel ervaring hebben met veel internationale deelnames en meetrainen omdat ze ook aangemeld staan bij nieuwe prachtige uitdagingen.

 

Laat de zomer maar komen

De komende zomer gaan we doen wat wel kan. Sowieso komen er steeds meer leuke routes bij de leden zelf kunnen lopen. We starten de Workshops op, eerst met kleine groepen en we zijn bezig dat je medailles kan verzamelen, door op eigen gelegenheid onze events te kunnen lopen. En,.. dan hebben we natuurlijk al onze events nog in het vooruitzicht. Ook hier hebben we overal de startblokken van 15 minuten en gaan we spreiden.

We gaan met kleine groepen trainen… er komen VIP-events voor leden.. denk aan ons nieuwe concept SECRET TRAILS,.. waar in mei de eerste gepland staat voor leden.

Ik zei het al eerder.. ik ben nog nooit zo druk geweest als de afgelopen 6 maanden. We groeien nu al met leden dus twijfel niet en sluit je aan.

Tot snel allemaal…. ENJOY YOUR TRAILS..!!

Chris van Beem
chris@trail-running.eu


Ga voor meer informatie over het lidmaatschap op deze website naar: https://www.trail-running.eu/trailrunning-lidmaatschap/

Of,.. bezoek de informatie bij Trail Events

Of,.. meld je aan voor onze GRATIS informatieavond in bij het Boshotel in Overberg op 19 mei 2021

> Aanmelden Informatieavond Lidmaatschap Trailrunning

Tags:

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?