European Outdoor Film Tour 2022

Blog

Van vrijdag 21.10.2022 t/m donderdag 03.11.2022 op 12 verschillende plaatsen in Nederland.

European Outdoor Film Tour 2022 staat voor de deur!

Het programma is propvol met nieuwe verhalen van mensen die hun outdoor passie volgen. Dit jaar o.a. met ultrarunner Timothy Olson!

Jij kan er bij zijn.. op veel plaatsen in Nederland te zien.

Maak kans op 2x gratis toegang

TIMOTHY OLSON

In de zomer van 2021 ging Timothy Olson op de Pacific Crest Trail de grootste uitdaging uit z’n carrière aan. De totale lengte van 2.650 mijl, ofwel 4.265 kilometer van de `PCT`, leggen de meeste gewone stervelingen in vijf tot zes maanden af. Zo niet Timothy: hij slaagt erin een nieuw, ongelooflijk record op te stellen van 51 dagen, 16 uur en 55 minuten. Hij moest daarbij dagelijks 50 mijl, -ongeveer 80 kilometer- afleggen! In de ultrawereld is Timothy geen onbekende: De prestigieuze „Western States Endurance Run“ over 100 mijl won hij al twee keer achter elkaar, in 2012 en 2013 en stelde daar toen een nieuw record op. Als tweevoudig vader en familieman kan hij tijdens zijn projecten altijd op zijn vrouw en kinderen rekenen. Zij begeleiden hem vaak bij zijn avonturen. Hijzelf houdt zijn focus vast middels dagelijkse meditatie-oefeningen. In de film THE MIRAGE volgen we Timothy op de stoffige trails van Noord-Amerika en proberen hem bij te houden!

Bekijk de teaser

Maak kans op 3 sets van 2 tickets

Wil jij ultrarunner Timoty Olson in de bioscoop zien?

Al jaren in Timoty Olson onderweg op de vele (Ultra) Trails op verschillende continenten. 1 van de documentaires die te zien is tijdens deze European Outdoor Film Tour is zijn Pacific Crest Trail avontuur.

Doe mee met de win-actie

We kunnen 3 sets van 2 tickets verloten onder die trailrunners die zich aanmelden.

Koop dan nu je ticket via deze link of meld je via dit formulier aan en maak kans op 2 vrijkaarten (Trailrunning Europe geeft 3 x 2 kaarten weg aan haar community).

>> Maak kans op 2x gratis toegang

Deel deze pagina: