Mooie kleuren bij de Amerongse Berg Trail

Amerongse Berg Trail Blog Trail Events

Zondag 9 oktober 2022

De vele groene tinten maken plaats voor aanvullende bruine en gele tinten. Het prachtige bos rondom de Amerongse Berg gaat opnieuw haar kleuren inruilen. De herfst staat voor de deur, een van onze favorite seizoenen die zoveel moois laat zien.

We gaan opnieuw van start vanaf Overberg met prachtige 10 en 20km routes. Met veel plezier zijn we begonnen aan de voorbereidingen.

De Routes

Er zijn kleine aanpassingen op de routes, maar nog steeds krijg je vele uitdagende hoogtemeters op je route. We zullen de routes helemaal uitzetten met witte pijlen en eventueel wat linten.

Helaas kun je nog steeds niet met je hond deze trail lopen.. daar zijn we niet op ingericht.

Reserveer een ticket

Trailrunning producten

Tijdens het evenement kun je antwoorden vinden over verschillende producten die we zelf ook gebruiken. Er zijn producten aanwezig van: Instinct, CEBE Brillen, BLACKROLL en onze eigen producten.

Alle deze producten zijn te verkrijgen in onze webshop of op locatie bij dit en andere events.

>> Webshop Trailrunning

Wie kent de Amerongse Bossen nog niet

De enorme variatie maakt dit gebied bijzonder. Vele oude lanen met standaard paden waar je omhoog of omlaag gaat. We kennen het gebied goed en samen met de beheerders mogen we jullie mooie single tracks laten zien, die ook het hele jaar toegankelijk zijn.

Zo aan het eind van de zomer veranderen de bossen hier in een snel tempo. De vele tinten groen maken plaats voor kleurvariaties van bruin en geel. En er zijn nogal wat bomen in dit gebied. De bladerbomen worden afgewisseld door verschillende den-achtige bomen, waardoor de kleuren groen het hele jaar zichtbaar zijn.

Deel deze pagina: