Nieuwe routes Groesbeek Trail

Groesbeek Trail Trail Events

Groesbeek Trail

Op 7 augustus 2021 organiseren we opnieuw de Groesbeek Trail. We hebben gekozen voor een andere opzet, met een nieuwe startlocatie en 4 prachtige uitdagende nieuwe routes. Ook hier kiezen we voor startblokken van 15 minuten waar we maximaal 25 deelnemers laten vertrekken, … lekker rustig op de route en afgestemd op de huidige situatie.

Nieuwe Trail-routes

Onze Groesbeek Trail is 100% vernieuwd. We hebben nu 4 verschillende afstanden: 10km – 20km – 30km – 40km.

Alle routes starten bij Herberg – Restaurant ‘t Zwaantje in Mook en de eerste 10 en 20km lopen de deelnemers door het prachtige Groesbeekse Bos en de Mulderskop. De 30km afstand gaan helemaal door naar de Wolfberg en de 40km afstand gaat zelfs door het natuurgebied De But. Net als alle andere evenementen van Trail Events heeft de Groesbeek Trail bij de finish voor iedereen een unieke medaille.

Herberg – Restaurant ‘t Zwaantje

Voor actieve liefhebbers is onze nieuwe partner geen onbekende. Herberg – Restaurant ‘t Zwaantje ligt aan de bossen en veel liefhebbers verzamelen daar om van de natuur te genieten. Ook wij hebben gekozen de routes daar te laten starten, zodat we direct de bossen in lopen bij de start van alle afstanden. Bij ‘t Zwaantje kun je naast de dagkaart met heerlijke gerechten en drankje ook logeren. Als je de trail wil combineren met een overnachting kun je kamers boeken, als ze beschikbaar zijn.

Samen lopen

Als je van plan bent om met een groepje te gaan starten, stem dan goed het startmoment af. Ben je een vereniging en wil je als loper de startbewijzen voor een groep regelen,.. neem gerust even contact op, dan krijg je van ons de mogelijkheid om het allemaal zelf te regelen.

We hebben erg veel zin in deze nieuwe opzet… de routes zijn prachtig en we zullen de komende maanden met veel plezier het gebied blijven bezoeken om jullie te laten zien wat je te wachten staat.

TIP:

We hebben nu al verschillende routes in 8 verschillende gebieden online staan die je op GPX kunt lopen. Neem eens een kijkje bij ons ROUTE OVERZICHT

Ga voor alle informatie over de Groesbeek Trail naar : Groesbeek Trail

Wis filter
Filter op categorie
Laden...

Niets gevonden

Deel deze pagina: