Ratschings Mountain Trails 2023

Gebieden Partners Reizen Trail Events

Ratschings Mountain Trails

Deze jaarlijkse trailwedstrijd vindt plaats in de prachtige bergen van Zuid-Tirol, Italië. Het evenement trekt deelnemers van over de hele wereld aan en biedt verschillende afstanden en moeilijkheidsgraden om aan de behoeften van alle trailers te voldoen.

De wedstrijd is 18 juni 2023 en begint in het kleine stadje Ratschings en deelnemers worden begroet met prachtige uitzichten op de bergen en de omliggende natuur. Er zijn verschillende routes beschikbaar, variërend van 8 km tot 27 km, die lopers door dichte bossen, bergweiden en steile hellingen leiden. De paden zijn goed onderhouden en bieden deelnemers een unieke kans om de schoonheid van de regio te ervaren. De deelnemers zullen hun fysieke en mentale grenzen moeten verleggen terwijl ze de bergpaden trotseren en hun weg omhoog vinden. Het terrein is uitdagend, maar de opwinding van het beklimmen van de berg en het adembenemende uitzicht op de top maken het meer dan de moeite waard.

Deelnemen aan Ratschings Mountain Trails

Deelnemen aan Ratschings Mountain Trails biedt meer dan alleen een uitdagende trailervaring. Het biedt deelnemers namelijk ook de kans om te genieten van de prachtige omgeving van Zuid-Tirol en om andere trailrunners met dezelfde passie te ontmoeten. Het evenement promoot gezondheid, welzijn en avontuur en biedt deelnemers de kans om deel uit te maken van een community die zich richt op persoonlijke prestaties en het overwinnen van uitdagingen. In het kort, Ratschings Mountain Trails is een opwindende trailrace die deelnemers uitdaagt om hun grenzen te verleggen en te genieten van de prachtige natuur van Zuid-Tirol.

Win-actie

Trailrunning Europe geeft 2 tickets weg voor de Ratschings Mountain Trails, dus wil jij komende zomer deze trail lopen, schrijf je via dit formulier in.

Inschrijfformulier win-actie Ratschings Mountain Trail

Ratschings Mountaintrails

Deel deze pagina: