fbpx

Jan-Fokke Oosterhof

 “Of all the paths you take in life, make sure a few of them are dirt. | The mountains are calling and I must go.” John Muir

Trailrunning en ik:

Het zit in mijn persoonlijkheidstype om een beetje een volle kop te hebben. Trailrunning helpt daartegen. Was het niet Kiekergaard die zei: ‘Er is geen probleem waar ik niet van weg kan wandelen’. In mijn geval rennen. Liefst in de bergen en ver. Ik ben een ultra-mountain-trailrunner. Mijn verlanglijstje: Cape Wrath, Transalpine Run, West Highland Way Ultra.

Ik schrijf graag over mijn belevenissen, in blogs en boeken. Momenteel schrijf ik het boek over mijn voorbereiding op en deelname aan de Marathon des Sables in april 2018. Daarnaast ben ik looptrainer en coördineer ik voor Hardlooptrainers Nederland de ontwikkeling van een opleiding trailruntrainer (binnen- en buitenland).

Enkele gelopen races: Salomon 4-Trails, Lowe Alpine Mountain Marathon, Ecotrail Parijs, Swiss Alpine Marathon, Innsbruck Trailfestival, Olne Spa Olne, Eigertrail, Coastal Trail Dorset, Cabreratrail, N70-marathon, Walk of Wisdom (136k), Marathon des Sables (>800 wedstrijden).

Blog Items

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?