fbpx

Personal

Peter van der Zon

Tijdens elke wedstrijd heb je wel diepe dalen en hoge pieken in je mentale/ lichamelijke gesteldheid.

Trailrunning en ik:

Ik woon in Zwitserland en in het dagelijks leven ben ik fysiotherapeut. In mijn vrije tijd vind ik het  heerlijk om buiten te zijn. Ik heb met enige regelmaat wel eens een podiumplaats te pakken. Zo finishte ik in de zomer van 2016 als één van de twee Nederlanders tijdens de deelname aan Salomon Zugspitz Ultratrail in Grainau. Ook had ik een plaats te pakken op het podium van de Supertrail X, de op één na langste afstand bij deze prestigieuze wedstrijd. Onder zware omstandigheden overbrugden ik 81,4 kilometer met maar liefst 4.131 hoogtemeters.

 

Blog Items

Foto

In het Nieuws

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?