fbpx

Brabantse Kluis Winter Trail

Zodra de dagen langzaamaan weer langer worden en we kerst en nieuwjaar gevierd hebben, luiden wij graag met jullie het nieuwe jaar in. Dit doen wij met de Erwtensoep Trail bij de Brabantse Kluis! Na de trail, met prachtig natuurschoon, kun je nagenieten onder het genot van een heerlijke kom erwtensoep!

De Erwtensoep Trail bestaat uit twee afstanden; 10 en 20 km Beide afstanden lopen door natuurgebied ‘de Biezen’. Een van de mooiste natuur gebieden in omgeving Laarbeek, en in beheer van Staatsbosbeheer. De Biezen ligt in de Peel en is een natuurgebied met bos, graslanden en enkele akkers. De Peel was vroeger zelfs een hoogveen gebied en was als moerasgebied dus nauwelijks toegankelijk. Aan de randen van de Peel bestond het landschap meer uit heidevelden met hier en daar een bosje.

Adres: De Brabantse Kluis
Kloosterdreef 8,
5735 SJ Aarle-Rixtel
Rolstoelvriendelijk en gelegen de bosrand.

Zaterdag 29 december 2018

Let op: de onderstaande tijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog aangepast worden.

10:00 – 12:45 Afhalen startnummers
11:00 – Start 30km
12:00 – Start 20km
13:00 – Start 10km
Deelnemers hebben tot 16:30 om te finishen

Daginschrijving bij deze trail is mogelijk. Als je op het laatste moment toch wilt deelnemen aan de Erwtensoep dan kan dat! Er is wel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Let er wel op dat je dit op tijd doet. Daginschrijvingen zijn mogelijk tot 15 minuten voor aanvang van de trail.

 • Er is voldoende gratis parkeergelegenheid
 • Op de locatie is indien gewenst een kleedruimte beschikbaar
 • Er is een (onbewaakte) opslagruimte voor sporttassen
 • Er is een EHBO post aanwezig
 • Er is catering aanwezig
 • Er zijn toiletten aanwezig
 • Ook voor kinderen is er genoeg te ontdekken!

Herberg de Brabantse Kluis ligt aan de rand van een prachtig cultuurlandschap omringt door weilanden met volop grazende koeien. Aan de ene kant een prachtige landelijke omgeving, aan de andere kant ligt de gastvrije herberg ook in de schaduw van het klooster ”Heilig Bloed’, de thuisbasis voor vele zusters. Op deze unieke plek verbouwden eigenaars Christa en Geert Migchels de oude kloosterboerderij tot een sfeervolle herberg waar het zonder meer goed toeven is. Meer over deze locatie lees je hier.

De Brabantse Kluis is de sfeervolle verrassing in het groene buitengebied waar ook voor toeschouwers genoeg te beleven is. Het is een plaats om culinair te genieten, heerlijk weg te dromen op het terras, een inkijkje te krijgen in het rijke Roomse leven of een kalfje te aaien. Dit is een pleisterplaats voor fietsers en wandelaars, een heerlijk hotel, een plek die bruist van de activiteiten als ook een inspirerende locatie voor vergaderingen en bedrijfsuitstapjes.

De Brabantse Kluis biedt u:

 • Een sfeervol restaurant met een smakelijke hemelse en aardse kaart
 • Een zonnig terras met zicht op het boerenleven
 • Diverse vergaderzalen met alle zakelijke voorzieningen
 • Tal van activiteiten voor uitjes met familie, vrienden of collega’s
 • Een sfeervolle streekwinkel

Een medisch certificaat is bij deze trail niet verplicht. Het is wel aan te raden alleen deel te nemen wanneer je in een uitstekende conditie verkeert.
Voor andere trails kan een medisch certificaat wel verplicht worden gesteld. Je kunt in die gevallen hier een certificaat downloaden.

 • Indien je gebruik maakt van voeding voor onderweg dien je dit bij het ophalen van je startnummer te melden. Wij noteren je startnummer op de verpakking.

Het parcours is open tot 16:00u, dan moeten alle deelnemers binnen zijn.

Tijdens de trail is het een vereiste dat elke deelnemer de verplichte uitrusting bij zich heeft. Dit kan willekeurig tijdens de wedstrijd gecontroleerd worden. Veiligheid staat immers voorop.

Verplichte uitrusting

 • Wedstrijdnummer (zichtbaar gedragen en eenvoudig te lezen)
 • GSM met opgeladen batterij en werkend gedurende de volledig race (voor buitenlanders met roaming service).
 • Een beker! Omdat we zo min mogelijk afval willen produceren vragen wij jullie om een eigen beker mee te nemen.

Wordt nog vrijgegeven, uiterlijk 1 maand van tevoren.

Wordt nog vrijgegeven, uiterlijk 1 maand van tevoren.

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account