Workshop – Bootcamp Trail

Workshop – Bootcamp Trail

Startplaats:
Kwintelooyen (Rhenen)
Kilometers / Hoogtemeters
  • 10 Kilometers
    220 Hoogtemeters

Een intensieve Trail Training / Bootcamp

Het is belangrijk om je bewegelijkheid goed te onderhouden tijdens het beoefenen van de sport trailrunning. In tegenstelling tot over de weg lopen over de standaard vlakke paden ben je bij de sport trailrunning voortdurend onderweg in de natuur.

Met onze Bootcamp Trail krijg je een intensieve training, waarbij we je lichaam vanaf de achillespees tot en met de schouders gaan trainen. Natuurlijk zijn we buiten onderweg, over de paden in de natuur.

Voor wie?

Deze Bootcamp Trail is  toegankelijk voor iedereen die actief is met de sport trailrunning. Het is belangrijk dat je goed voorbereid bent als je veel van je lijf vraagt in de bergen. Met goede oefeningen die je tijdens je trail kunt toepassen help je je lijf sterker worden.

Dit kan je verwachten

  • Maximaal 20-25 deelnemers
  • Een prachtig gebied
  • Een ervaren trail running Trainer
  • Start 09:30u tot ongeveer 12:00u
  • Spierpijn

We gaan er van uit dat je zelf de benodigde voeding en voldoende water / sportdrank voor onderweg bij je draagt (racevest). We gaan GEEN stokken (poles) gebruiken tijdens deze Bootcamp.

Kwintelooijen

Voor deze Bootcamp Trail gaan we naar het uitdagende Kwintelooyen. Dit is een prachtige plek met vele hoogtemeters en gave paadjes. Er is voldoende ruimte om te verzamelen en dit doen we in de cirkel op het terrein.

We hebben prachtige routes in dit gebied waar je het hele jaar door terecht kan.

Zorg ervoor dat je na afloop droge kleren bij je hebt, er zijn geen douches aanwezig.

Deel deze pagina: