june, 2017

8jun - 12All DayTrailrunning reis Dalsland, Zweden.Event type:Holiday, TrailEvent area:Europe, Sweden, TimmervikenAfstand:42,2 km

more

Evenement details

Op 8 juni vertrekken we weer met een groep trailrunners richting Zweden. Hier vinden we een prachtig decor voor een midweek trailrunning. Dalsland bestaat voor een groot deel uit bos. Ook is Dalsland een van de waterrijkste landschappen van Zweden. Er zijn vele vaak langgerekte meren te vinden en een groot deel van het Vänermeer, het grootste meer van Zweden, behoort ook tot Dalsland. Een groot deel van Dalsland is heuvelachtig, met als hoogste punt de 302 meter boven de zeespiegel gelegen, ideaal voor een mooie trail.

Inclusief:
– Vervoer van/naar luchthaven
– Verblijf half- of vol pension
– Deelname trail (aantal km nader te bepalen)
Totale kosten voor deze reis bedragen: € 425,-

Je dient de vlucht voor deze reis zelf te boeken, de kosten hiervoor bedragen ongeveer €115,-. Kom je met de auto? Dan moet je afhankelijk van je woonplaats rekenen op een (enkele)reis van ongeveer 1200 kilometer.

Waar we verblijven: 
De omgeving van de herberg waar we neerstrijken biedt een uitstekend uitgangspunt voor een fantastische trail. Het gasthof waar we verblijven is een fijn verblijf. (De Herberg van Edsleskog) is een gezellig verblijf in West Zweden. Johan en Hanneke Postma zijn de trotse eigenaren van dit mooie verblijf en zullen tijdens deze trailreis veel vertellen over de omgeving waar we verblijven. De twee-persoonskamers hebben allemaal hun eigen douche en toilet en zeven van de tien kamers hebben een balkon met uitzicht over het water. Bij Edsleskogs Wärdshus kun je overdag sportief bezig zijn en ‘s avonds lekker gezond eten. Bovendien ligt de tuin van de Herberg temidden van vijf natuurreservaten. Vanuit een aantal kamers heb je uitzicht over het water, de natuurreservaten en Dalslands hoogste punt (300 meter). Bij de Herberg beginnen een aantal wandelpaden die perfect bruikbaar zijn voor trailrunners. De routes gaan deels door de bossen, langs weilanden en hoeves, langs vennen en meren en over rotsen en heuvels.

TRAILRUNNING Europe heeft een programma opgesteld, maar iedereen is vrij in de dagbesteding.

Programma TRAILRUNNING Europe:
De trailrunning routes liggen tussen de 5 en 30 km. Wie wil neemt bijvoorbeeld een route door de directe omgeving of je loopt een halve marathon (mag het een onsje meer zijn ? ) naar åmål en neemt de bus terug. Indien gewenst is er zelfs een 45 km route (enkele reis) over een eeuwenoud pelgrimspad. We kunnen je van dienst zijn met vervoer terug. Op de avond van aankomst wordt met de groep bekeken welke mogelijkheden er zijn en waar de wensen naar uit gaan. De volgende dag begint met een lekker ontbijt. We maken dan ook vast een lunchpakket klaar. We kunnen de trails lopen met één grote groep of in kleinere groepen, omdat we beschikken over GPS en wandelkaarten. Na het ontbijt gaan we een route trailrunnen in de mooie omgeving. Als we in de middag terugkomen van onze trail, kan iedereen zijn eigen gang gaan. Je kunt vissen,mountainbiken of lekker dobberen in een Canadese kano. ‘s avonds een tweegangen maaltijd met dessert en koffie. Met goed weer eten we natuurlijk buiten met uitzicht over het water. In juni zijn de avonden erg lang dus wie wil kan ‘s avonds nog een rondje maken.

Donderdag 8 juni:
– Aankomst bij Edsleskogs Wärdshus.
– Je hebt rustig de tijd om je kamer te betrekken
– Rond 19.00 gaan we eten.

Vrijdag 9 juni:
– Ochtend: Trail, nader te bepalen hoeveel km.
– Middag: Vrijetijdsbesteding
– Avond: gezamenlijke maaltijd

Zaterdag 10 juni:
– Ochtend: Heuveltraining
– Middag: Vrijetijdsbesteding
– Avond: gezamenlijke maaltijd.

Zondag 11 juni:
– Ochtend: Trail, nader te bepalen hoeveel km.
– Middag: Vrijetijdsbesteding
– Avond: gezamenlijke maaltijd

Maandag 12 juni:
– Ontbijt en terugreis

Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar voor deze reis. Let wel op, vol is vol.
Team TRAILRUNNING Europe

Tijd

8 (Thursday) - 12 (Monday)

Locatie

Edsleskogs Wärdshus

662 91 Åmål, Zweden

Organisatie

TRAILRUNNING EuropeTRAILRUNNING Europe

Informatie

Afstand: 42,2 km
Hoogtemeters: 300,0 m
Level: 4
Gezondheidscertificaat nodig? Nee
Dagregistratie mogelijk? Nee

TICKETS

Reis je mee? Tickets zijn vanaf nu te bestellen.

Ticketverkoop verlopen!

Neem contact op

Verzenden..

© 2017 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account