fbpx

Over New Care. 
New Care Supplements is al 15 jaar leverancier van voedingssupplementen en richt zich met haar NZVT gekeurde producten onder andere op de topsport. De voedingssupplementenlijn van New Care bestaat uit een groot aantal producten, onderverdeeld in vijf segmenten en kleuren: VITAMINEN, MINERALEN,KRUIDEN, SPECIAALS en FYTO. New Care Supplements biedt voor iedereen die bewust met zijn lichaam bezig is, krachtige voedingssupplementen aan. We halen immers allemaal graag het beste uit iedere situatie. We willen optimaal presteren en zo lang mogelijk actief en vitaal blijven. New Care Supplements helpt je daar graag bij.

De supplementen bieden een specifieke aanvulling op de dagelijkse voeding waardoor bijvoorbeeld sportprestaties kunnen worden ondersteund en het lichaam kan worden ondersteund in specifieke situaties, zoals bijvoorbeeld bij veroudering of in de periode rondom de zwangerschap. Voor iedereen die bewust met zijn lichaam bezig is, bieden wij een krachtige aanvulling.

Waarom is New Care voedingspartner van TRAILRUNNING Europe?
TRAILRUNNING Europe trekt een breed publiek aan trailrunners aan welke wij graag met onze producten kennis laten maken. Het is een mooie en groeiende doelgroep met behoeftes die perfect bij onze producten passen. Onze producten sluiten naadloos aan op de behoefte van sporters die bewust met hun lichaam, voeding en met name de duursport bezig zijn. Een trailrunner kan in aanvulling op zijn of haar voedingspatroon voedingssupplementen gebruiken ter ondersteuning van het lichaam, met name de spieren en het uithoudingsvermogen. Onze producten met NZVT keurmerk ondersteunen de duursporter hierin.

Voor onze voedingssupplementen hebben wij gekozen voor zoveel mogelijk natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten. Ingrediënten die het lichaam herkent en goed opneemt. Dat helpt voor een optimale en krachtige aanvulling.

Onze voedingssupplementen worden speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt. Dat wil zeggen dat in de samenstelling rekening is gehouden met de van nature aanwezige vitaminen en mineralen in de Nederlandse bodem en het voedings- en leefpatroon. Alles dat je al uit je voeding haalt, hoef je niet extra in te nemen. Met de producten van New Care krijg je een perfect passend voedingssupplement.

In Nederland wordt voor voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen uitgegaan van Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheden (ADH) ofwel Referentie-Inname (RI). Er kunnen situaties zijn, zoals een drukke periode, intensief sporten of een zwangerschap, waarin je meer voedingsstoffen gebruikt. Dan kan de ADH-waarde tekortschieten.

Om ook in deze situaties goed te kunnen blijven presteren, gaan wij in onze producten uit van optimale doseer hoeveelheden (ODH’s). Dit zijn hogere doseringen die ervoor zorgen dat je ook als je druk bent optimaal kunt blijven presteren.

Al onze producten zijn verpakt in een doosje. Dit doen wij niet voor niets.

 • Op een doosje is voldoende ruimte voor het geven van productinformatie.
 • In een doosje past een bijsluiter waarmee wij extra informatie kunnen geven.
 • Een doosje is makkelijk open te maken.

In een doosje zijn de tabletten of capsules bovendien verpakt in doordrukstrips en ook dat heeft zo z’n voordelen.

 • Een doordrukstrip is makkelijk mee te nemen.
 • In een doordrukstrip is elk tablet en elke capsule individueel verpakt.
 • Een doordrukstrip beschermt tabletten en capsules tegen invloeden van buitenaf, zoals luchtvochtigheid.

Alleen de zuiverste prestatie telt. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze voedingssupplementen voor topsporters voldoen aan de normen van het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT) en zijn getest op de afwezigheid van doping gerelateerde stoffen. De zuiverheid van deze supplementen wordt onafhankelijk getest in een daarvoor bevoegd en gecertificeerd laboratorium. Hiermee bieden wij de hoogst mogelijke kwaliteit en zuiverheid. Zo kun jij je als topsporter onbezorgd concentreren op wat er écht toe doet: het leveren van topprestaties.

Het NZVT
Het NZVT is een uniek systeem dat gezamenlijk is opgezet door sportorganisaties en producenten en leveranciers van voedingssupplementen. Door uitsluitend supplementen te gebruiken die onderdeel zijn van het NZVT-systeem krijg je de grootst mogelijke zekerheid dat de voedingssupplementen die je gebruikt geen doping bevatten.

Doordat wij het NZVT logo op verpakkingen gebruiken, is direct aan de verpakking te zien welke voedingssupplementen de meeste zekerheid geven ten aanzien van zuiverheid.

nzvt

Multi Vitamine

 • 30/60/120 tabletten
 • Vitaminen
 • Mineralen

Vitamine D

 • 100 capsules
 • Kokosolie 50mg
 • Vitamine D3

Visolie

 • 60/120 tabletten
 • Visolie 3.000 mg
 • Vitamine E 30mg

Magnesium

 • 60/120 tabletten
 • Magnesium 600mg
 • Vitamine B6

Neem contact op

Verzenden..

© 2017 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account