fbpx

Locatie partners

Het type locatie partner zijn partners die op zoek zijn naar een bepaald type outdoor klant. Wij zijn op zoek naar organisaties verspreid door heel Europa, gevestigd in natuurlijke gebieden. Een Locatie partner kan een hotel (keten), een natuurgebied (Natuurmonumenten) of een geëmigreerde Nederlander met een bed & breakfast.

TRAILRUNNING Europe wil door samenwerking de mooie natuurlijke gebieden in het bereik van de trailrunner brengen, door als intermediair op te treden.

We onderscheiden verschillende soorten locatie partners:

  1. Een locatie partner die zelf verantwoordelijk is voor de events en ons een locatie biedt om trailrunners bij te laten aansluiten. De accommodatie van de partner kan kleine groepen trailrunners ontvangen. Wij bieden deze plaatsen aan via onze website.
  2. Een locatie partner die samen met ons trailrun reizen voor groepen organiseert. Samen met deze partner stellen we een programma op en als touroperator nemen we onze trailrunners mee op reis voor een ultieme trail vakantie.
  3. Een locatie partner verbonden aan een (internationaal) evenement, bijvoorbeeld door de accommodatie. Deelnemers kunnen via onze website hun deelname vastleggen, wij begeleiden ze in hun deelname aan een buitenlandse trail en leveren alle faciliteiten tijdens het event. TRAILRUNNING Europe stelt het programma samen en bepaalt de communicatie via onze kanalen.

Onze partners:

Aanmelden als locatie partner

Aanmelden als locatie partner is makkelijk! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

  • Your personal details

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account