Partnerschap

TRAILRUNNING Europe maakte het afgelopen jaar een enorme groei door met een uniek concept: een online platform waar alle informatie voor én over trailrunning verkrijgbaar is. Denk hierbij aan een kalender met alle trailrunning-events, editorials en reviews over materiaal en voeding met een social media bereik van meer dan 50.000 personen in binnen- en buitenland. Hiermee geven wij gehoor aan de enorme vraag vanuit de markt. TRAILRUNNING Europe is volwassen geworden en opereert anno 2016 als een volwaardige
organisatie op de markt van trailrunners.

Graag nemen we jouw organisatie mee in onze groei!
Ons concept staat! En dit concept willen we graag delen met bestaande en nieuwe partners zoals jouw organisatie. Op dit moment kennen we partners op het gebied van onder andere sponsoring, trainers en gearing. Wij blijven stappen zetten richting nieuwe samenwerkingsverbanden. Daarbij betrekken wij partners bij de vormgeving en het inventariseren van de mogelijkheden met betrekking tot de outdoormarkt op het gebied van trailrunning om samen nog verder te groeien in het concept.

Waarom een partnership met ons aantrekkelijk is:

Ons bereik
Trailrunning heeft een groot social media bereik – 50.000 – met wel 25.000 unieke bezoekers per maand! Daarnaast hebben wij samenwerkingsverbanden in binnen- en buitenland en om deze reden een meertalige website. Door een samenwerking met ons profiteert jouw organisatie van dit grote bereik en creëer je bekendheid binnen onze kringen én ook buiten de Nederlandse grenzen.

Onze activiteiten
Trailrunning organiseert events, wedstrijden, clinics, reizen en meer. Om dit te bewerkstelligen is onder andere een locatie en promotie nodig. Als locatie van een evenement wordt u in (bijna) al het promotiewerk genoemd. Dit zorgt voor veel publiciteit voor uw organisatie.

Onze diensten
TRAILRUNNING Europe organiseert niet alleen events maar faciliteert ook in onder andere
kaartverkoop, promotie en benodigdheden. Onze samenwerking levert u geen extra werk, maar biedt u slechts voordelen.

Meld je aan als partner

Jezelf aanmelden als partner is makkelijk. Nadat je een keuze hebt gemaakt uit onze partner mogelijkheden, vul je onderstaand formulier in. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met je op.

  • Your personal details

Neem contact op

Verzenden..

© 2017 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account