fbpx
In het Noordoosten van Brabant treft men boswachterij Sint Anthonis. Een mooi natuurgebied met midden tussen de bossen een verborgen parel: de Ullingse Bergen: een open vlakte met heide en stuifzand. In combinatie het stille bosrijke gebied is dit de ideale locatie voor een trailrun!

De Sint Anthonis Trail Trail bestaat uit twee afstanden; 10.5 en 23.5km. Ook is er een mogelijkheid tot cani-trail voor beide afstanden. Lees voor deelname de regels voor Cani-trail even goed door.

Adres: Parkeren kan bij Restaurant de Heksenboom.
Bosweg 40, Sint Anthonis.

Zaterdag 20 oktober 2018

Let op: de onderstaande tijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog aangepast worden.

11:00 – 12:45 Afhalen startnummers
12:00 – Start 23km
12:15 – Start 23km cani-trail
13:00 – Start 10.5km
13:15 – Start 10.5km cani-trail
Deelnemers hebben tot 16:30 om te finishen

Daginschrijving bij deze trail is mogelijk. Als je op het laatste moment toch wilt deelnemen aan de Sint Anthonis Trail dan kan dat! Er is wel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Let er wel op dat je dit op tijd doet. Daginschrijvingen zijn mogelijk tot 15 minuten voor aanvang van de trail.

De start en finish zijn te vinden op de parkeerplaats voor restaurant de Heksenboom. Daarnaast kunnen zowel deelnemers als publiek een kopje koffie, thee of een heerlijk belgisch biertje bestellen. Ook is er een speciaal buffet aanwezig waar voor een zacht prijsje soep, worstenbrood, appeltaart en verschillende belegde broodjes worden aangeboden. Zowel deelnemers als aanhang wordt vriendelijk verzocht plaats te nemen in de voor TRAILRUNNING gereserveerde zaal. De Heksenboom biedt bovendien:

  • Voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Een (onbewaakte) opslagruimte voor sporttassen
  • EHBO post bij start en finish
  • Voldoende sanitair

De Heksenboom, een stijlvol ingericht restaurant in de vorm van een boerenhoeve, is gelegen aan de rand van de Staatsbossen van Sint Anthonis (nabij Boxmeer). Vanuit deze prachtige landelijke omgeving komt u in een gezellige ambiance terecht, met een restaurant, (vergader)zalen, terras, kinderspeelruimte en een speciale natuurruimte.

De Heksenboom is een gezellig, gemoedelijk en Bourgondisch restaurant gelegen tussen Nijmegen, Venlo en Eindhoven! Iedereen kan bij ons binnenlopen! Binnenwippen na een lange wandeling en opwarmen met een warme kop chocomel bij de open haard (ook uw hond is welkom)? In de zomer op het terras genieten van één van de acht speciaalbieren (van de tap) terwijl de kinderen spelen in de ruime tuin met speelgelegenheid? Sfeervol met z’n tweetjes bij kaarslicht dineren in Brabant? …Schuif maar lekker aan!

Een medisch certificaat is bij deze trail niet verplicht. Het is wel aan te raden alleen deel te nemen wanneer je in een uitstekende conditie verkeert.
Voor andere trails kan een medisch certificaat wel verplicht worden gesteld. Je kunt in die gevallen hier een certificaat downloaden.

  • Indien je gebruik maakt van voeding voor onderweg dien je dit bij het ophalen van je startnummer te melden. Wij noteren je startnummer op de verpakking.
  • Voor de 20 km geldt er een tijdslimiet van 4 uur 30 minuten.
  • Voor de 10 km geldt er een tijdslimiet van 2 uur.

Tijdens de trail is het een vereiste dat elke deelnemer de verplichte uitrusting bij zich heeft. Dit kan willekeurig tijdens de wedstrijd gecontroleerd worden. Veiligheid staat immers voorop.

Verplichte uitrusting

  • Wedstrijdnummer (zichtbaar gedragen en eenvoudig te lezen)
  • GSM met opgeladen batterij en werkend gedurende de volledig race (voor buitenlanders met roaming service).
  • Een beker! Omdat we zo min mogelijk afval willen produceren vragen wij jullie om een eigen beker mee te nemen.

Download hier het GPX bestand voor de 10 kilometer. Het parcours voor de 10 kilometer loopt over de rode paden

Download hier het GPX bestand voor de 10 kilometer. Het parcours voor de 10 kilometer loopt over de rode paden

Download hier het GPX-bestand voor de 23-kilometer. Het parcours voor de 23,5 kilometer loopt over de rode en blauwe paden.

Download hier onze Racebrief Sint Anthonis Okt 2018.

Neem contact op

Verzenden..

© 2017 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account