fbpx

Partner Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer en Trail-running.eu slaan de handen ineen om met elkaar te zorgen dat de natuur op een goede manier wordt ingezet voor sportieve recreatie. Op deze pagina vindt je alle informatie over onze samenwerking.

Samen met Staatsbosbeheer staan wij garant voor exclusieve trails door het hele land. Houdt deze pagina goed in de gaten voor alle evenementen die wij organiseren in samenwerking met Staatsbosbeheer.

Naast verschillende trail events (klik hier voor een overzicht) organiseren wij ook jaarlijks door het hele land clinics in de gebieden van Staatsbosbeheer. Gericht op o.a. klim trainingen, dalen, mul zand en gear. Naast deze ‘vak’ specifieke clinics zal er ook oog zijn voor het natuurschoon wat Nederland te bieden heeft en zal er geregeld de mogelijkheid zijn om samen met een boswachter op pad te gaan.

In samenwerking met de boswachters van Staatsbosbeheer zorgen wij voor unieke routes door heel Nederland. Door de gebundelde kennis hebben we uitdagende routes neer kunnen zetten langs de mooiste natuur hotspots van Nederland. Lees voordat je start de informatie van de boswachter, zodat je weet waar je op moet letten en waar je moet kijken!

Artikelen

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?