Start2Trail

We gaan beginnen met Start2Trail!

Wil je kennis maken met trailrunning of wil je andere trailrunners leren kennen? Dan is Start2Trail zeker iets voor jou.

In een periode van 6 maanden bieden we je een divers programma van gezamenlijke activiteiten waarbij Trailrunning en natuur centraal staan. We verzorgen onze Start2Trails met trailrunners, sportcoaches en specialisten op gebied van voeding, fysiotherapie en gear. We delen informatie, geven adviseren en delen onze ervaringen met de groep.

Het programma bestaat uit 5 kennisbijeenkomsten waar we een onderwerp centraal stellen. Deze bijeenkomsten worden gepland bij onze partners en na de inhoudelijke kennissessie gaan we naar buiten voor een trailrunning activiteit.

Gedurende de duur van 6 maanden beschikken alle deelnemers over een persoonlijke coach en krijgen ze trainingsadviezen. We gaan ervan uit dat alle deelnemers bij aanvang 5km kunnen hardlopen. Samen gaan we deze afstand uitbouwen tot een maximale afstand van 20km, of wat past bij de deelnemer.

In het Start2Trail programma zitten standaard 3 deelnames aan trailruning evenementen, waarbij de afstanden variëren tussen de 10 en 20km.

We gaan bijeenkomsten en Start2Trail programma’s door heel Nederland starten.
Jij kunt ook deelnemen, vul dan het formulier in en kom tijdens een open dag bij jou in de buurt kennis maken met onze Start2Trail programma’s.

Chris van Beemchris@trail-running.eu

Namens Team (Ultra) Trailrunning

Met onze Start2Trail begeleiden we je naar het kunnen volbrengen van een 20km Trail. Als trailrunner kun je bij aanvang zelf al trails lopen met een afstand van 5km. In de periode van een half jaar begeleiden we een groep trailrunners wekelijks bij het uitbouwen naar de mogelijkheid om 20km trails te lopen. We doen dit onder begeleiding van ervaren (ultra) trailrunners en we verzorgen naast trainingsthema’s ook verschillende inhoudelijke bijeenkomsten waar we belangrijke onderdelen bij trailrunning voorbij laten komen, verteld door specialisten op dat gebied.

Meer informatie ontvangen?:


Aanmeldingen Start2Trail
Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Mobiel*
E-mail*
Straat*
Postcode*
Plaats*
Land*
Opmerking
Groep
 

Informatie dag

Met de gratis informatiedag Start2Trail maken we graag kennis met jullie. In een persoonlijke presentatie vertellen we wat deelnemers aan ons initiatief kunnen verwachten. We stellen ons voor, vertellen wat we in 6 maanden tijd gaan doen en beantwoorden al jullie vragen. We kiezen de locatie zo dat we na afloop nog een rondje kunnen lopen door een prachtige aangrenzende natuur gebied. Bij terugkomst verzorgen we nog een borrel en kunnen de deelnemers zich ter plekke aanmelden voor het programma.

Onderdelen Start2Trail

 • 5 verzorgde kennissessies door specialisten
 • In groepsverband trainen in mooie natuurgebieden
 • Coaching gedurende de periode
 • Groei- en trainingsschema's
 • Gratis deelname aan 3 georganiseerde trail (10-15-20km)
 • Team van ervaren (ultra)trailrunners als begeleiders/coaches

Verschillende locaties

Een kennismaking met onze Start2Trail programma's gaan we bij partners op verschillende plaatsen in Nederland organiseren.
In maart zullen we op de volgende plaatsen een bijeenkomst (dagdeel of avond) organiseren:

 • Eindhoven
 • Nijmegen
 • Arnhem
 • Apeldoorn
 • Amersfoort
 • Tilburg

We verzorgen een informeel programma, waarbij we de een indeling hebben gemaakt om goed te kunnen presenteren wat jullie kunnen verwachten van ons Start2Trail programma.

13:00 - 13:30 Inloop deelnemers met koffie
13:30 - 14:00 Introductie team Start2Trail
14:00 - 14:30 Presentatie
14:30 - 15:00 Vraag en antwoord
15:00 - 15:15 Pauze
15:15 - 16:30 Kick OFF Start2Trail met een korte trail in de aangrenzende natuur.
16:30 - 17:30 Napraten - borrel - Einde dag

Neem contact op

Verzenden..

© 2017 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account