fbpx

Start2Trail

We gaan beginnen met Start2Trail!

Wil je kennis maken met trailrunning of wil je andere trailrunners leren kennen? Dan is Start2Trail zeker iets voor jou.

We bieden Start2UTrail aan op twee niveaus.

* Starter: Hier starten wij vooral met naar buiten gaan. Schoenen aan en gaan. De natuur in, genieten, beleven en ervaren. Kortom, heb je geen ervaring, ren je niet of nooit en wil je nu eindelijk eens een keer het rennen opbouwen op een verantwoorde en begeleide wijze? Het instapniveau is 3x per week 5K wandelen en vandaar uit de stap maken naar het rennen in de natuur, trailrunnen.

* Intermediate: Loop je al wel? Maar misschien nu nog op de weg? Of al in het bos? Maar kun je wel al een half uur rennen? Of ren je comfortabel een 5K? Wil je de vervolgstap maken? En zou je de uitdaging aan willen gaan om in 6 maanden van 5 naar 20K te gaan op trails?

In een periode van 6 maanden bieden we je een divers programma van gezamenlijke activiteiten waarbij Trailrunning en natuur centraal staan. We verzorgen onze Start2Trails met trailrunners, sportcoaches en specialisten op gebied van voeding, fysiotherapie en gear. We delen informatie, geven adviseren en delen onze ervaringen met de groep.

Het programma bestaat uit 3 kennisbijeenkomsten waar we een onderwerp centraal stellen. Deze bijeenkomsten worden gepland bij onze partners en na de inhoudelijke kennissessie gaan we naar buiten voor een trailrunning activiteit.

Gedurende de duur van 6 maanden beschikken alle deelnemers over een persoonlijke coach en krijgen ze trainingsadviezen. Je hoeft bij aanvang nog niet te lopen (mag wel). Samen gaan we deze afstand uitbouwen tot wat bij jouw past!

In het Start2Trail programma zitten standaard

  • 3 deelnames aan trailruning evenementen.
  • Een trainingsschema met een opbouw van ongeveer 0 km hardlopen tot 10km (of zelfs meer)

We gaan bijeenkomsten en Start2Trail programma’s door heel Nederland starten.

Kijk ook eens op onze website Start2Trail. Jij kunt ook deelnemen, vul dan het formulier in we nemen contact met je op.

Chris van Beemchris@www.trail-running.eu

Namens Team (Ultra) Trailrunning

Met onze Start2Trail begeleiden we je naar het kunnen volbrengen van je eerste Trail. Als aankomend trailrunner helpen we je op weg om comfortabel te kunnen gaan genieten. In de periode van een half jaar begeleiden we een groep trailrunners wekelijks bij het uitbouwen naar de mogelijkheid om 10km of 20km trails te lopen. We doen dit onder begeleiding van ervaren (ultra) trailrunners en we verzorgen naast trainingsthema’s ook verschillende inhoudelijke bijeenkomsten waar we belangrijke onderdelen bij trailrunning voorbij laten komen, verteld door specialisten op dat gebied.

Meer informatie ontvangen?:


Aanmeldingen Start2Trail
Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Mobiel*
E-mail*
Straat*
Postcode*
Plaats*
Land*
Opmerking
Groep
 

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?