Start2Ultra

We gaan beginnen met Start2Ultra!

Binnen onze community willen we niks liever dan informatie delen met elkaar. Dit Start2Ultra initiatief is er voor trailrunners die langer willen lopen en die begeleid willen worden door (ultra)trailrunners die veel ervaring hebben op dat gebied. In het programma is er ruimte om extra onderwerpen toe te voegen en kunnen we samen groeien naar een Ultra Traill afstand. Leren door te doen, leren door te vragen en samen ondervinden welke tips en adviezen bij jou passen. Zelf ben ik enthousiast en gedreven binnen dit concept. Vele vrienden hebben zich gemeld om ook een bijdrage te willen leveren in het delen van kennis en ervaring die gebruikt kan worden bij Ultra Trailrunning.

Eindelijk kunnen we iets bieden waar al veel trailrunners om gevraagd hebben.

Jij kunt ook deelnemen, vul dan het formulier in en kom tijdens een open dag kennis maken met Start2Ultra.

Chris van Beemchris@trail-running.eu

Namens Team (Ultra) Trailrunning

Met onze Start2Ultra begeleiden we je naar het kunnen volbrengen van een Ultra Trail. Als trailrunner kun je bij aanvang zelf al trails lopen met een afstand van 20km. In de periode van een half jaar begeleiden we een groep trailrunners wekelijks bij het uitbouwen naar de mogelijkheid om 50km trails te lopen. We doen dit onder begeleiding van ervaren ultra trailrunners en we verzorgen naast trainingsthema’s ook verschillende inhoudelijke bijeenkomsten waar we belangrijke onderdelen bij ultra trailrunning voorbij laten komen, verteld door specialisten op dat gebied.

Meer informatie ontvangen?:


Aanmelding Start2Ultra
Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Straat*
Postcode*
Plaats*
Mobiel*
E-mail*
Groep
Lead Bron
 

Informatie dag

Met de gratis informatiedag Start2Ultra maken we graag kennis met jullie. In een persoonlijke presentatie vertellen we wat deelnemers aan ons initiatief kunnen verwachten. We stellen ons voor, vertellen wat we in 6 maanden tijd gaan doen en beantwoorden al jullie vragen. We kiezen de locatie zo dat we na afloop nog een rondje kunnen lopen door een prachtige aangrenzende natuur gebied. Bij terugkomst verzorgen we nog een borrel en kunnen de deelnemers zich ter plekke aanmelden voor het programma.

Onderdelen Start2Trail

  • 5 verzorgde kennissessies door specialisten
  • In groepsverband trainen in mooie natuurgebieden
  • Coaching gedurende de periode
  • Groei- en trainingsschema's
  • Gratis deelname aan 3 georganiseerde trail (30-40-50km)
  • Team van ervaren (ultra)trailrunners als begeleiders/coaches

De start van de informatiebijeenkomst is om 19:00u.
We verzorgen een informeel programma, waarbij we de een indeling hebben gemaakt om goed te kunnen presenteren wat jullie kunnen verwachten van ons Start2Ultra programma.

19:00 Start bijeenkomst

Kennismaking, presentatie, vragen, etc

22:00 Einde bijeenkomst

LOCATIE:

Run2Day Arnhem
Rijnstraat 70,
6811 EZ Arnhem
Website: http://aan.run2day.nl/aan/arnhem/

Neem contact op

Verzenden..

© 2017 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account