fbpx

Dodemans Trail

Holle wegen, zeer pittige beklimmingen, trappen, oud bos, alles zit er in. We hebben een trail van 11km (330D+) en van 21km (600D+). Binnen deze Trailrunning Special ga je maximaal voor de 5 rondes van 11 of 21km,.. of je kies een kortere variant. Een ding is zeker… dit is vooralsnog ons evenement met de meeste hoogtemeters.

Ga voor alle details en starttijden naar onze website: Trail-events.eu

Gerendal

Dit natuurgebied wordt verder gekenmerkt door de vele hellingbossen, hoogstamboomgaarden, weilanden en heggen. De grazende kudde Mergellandschapen maken dit idyllische landschap compleet. Landschappelijk gezien is het Gerendal een bijzonder fraai droogdal.

>> Ga naar de website van Staatsbosbeheer voor meer informatie over dit gebied

De boswachter

De boswachter van dit gebied is Niki Jasper. Samen met Niki hebben we deze routes samengesteld. Daarbij hebben we gekeken naar wat past voor het gebied en we zijn er zeker van dat we zo de highlights aan jullie kunnen tonen tijdens de trail.


Boswachter
Niki Jasper
 

De 11 en 21km rondes zijn uitgezet met pijlen. De definitieve routes worden altijd de laatste dagen voor het evenement vrijgegeven en zijn te vinden op de pagina: www.trail-events.eu

Bij dit evenement zijn de volgende partners betrokken

      

NIEUWS

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?