fbpx

Wordt onderdeel van onze community

Wij weten wat speelt binnen onze Trailrunning Community. We zijn op zoek naar partners die invulling kunnen geven aan de vragen en wensen van onze volgers…

Trailrunning Business CLUB

Samen een antwoord vinden op de wensen en behoeften binnen de Trailrunning Community.

Onze Trailrunning Community groeit snel. Jaarlijkst ontvangen we niet alleen 12.000 tot 17.000 deelnemers op onze Trailrunning Evenementen door heel Nederland. Online hebben we 150.000-175.000 unieke bezoeken op onze websites. En,…via onze social media hebben we ondertussen ruim 100.000 volgers met een druk op de knop binnen bereik.

Onze Trailrunning Business CLUB is voor ons dan ook een logische stap, om ook onze zakelijke relaties goed te kunnen bedienen. Met Trailrunning Media produceren we in eigen beheer naast onze websites en social media kanalen nu ook nieuwe activiteiten.

Wij willen met onze Leden van de Business CLUB regelmatig bij elkaar komen op locaties van onze leden en zullen middels accountmanagement de leden bedienen met opportunities in samenwerking met de Trailrunning Community. We bieden verschillende lidmaatschap vormen, waardoor iedereen kan instappen. Leden van onze Trailrunning Business CLUB krijgen standaard exposure binnen de online community,.. de vorm hangt af van het lidmaatschap of de wens.

Kennismaking met onze Business CLUB

Maak kennis met ons netwerk en wordt nu lid. In een eerste gesprek leggen we uit wie we zijn en hoe we werken. Samen kijken we naar een mogelijke invulling van een samenwerking voor de lange termijn.

Voor directe vragen kun je contact opnemen met Chris van Beem (0646 616 242) of chris@trail-running.eu

In samenwerking met onze partners zullen we in 2021 onze eerste internationale Trailrunning Beurs organiseren. We zijn al begonnen met de voorbereiding en wij zorgen naast de organisatie van de beurs voor de promotie onder onze volgers. We kiezen voor de eerste editie voor een middel-grote beurs… dat betekent dat we tot ongeveer 100 zakelijke relaties en partners een kans willen geven om zich te vertegenwoordigen op dit 1-2 daagse evenement.

Meld je hieronder aan en neem een optie. Een optie is vrijblijvend tot we je in het eerste kwartaal kennis laten maken met ons definitieve draaiboek. Je kunt dan besluiten of je instapt als standhouder.

Nieuws en verhalen

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?