fbpx

Trainer Chris van Beem

 

 

Neem contact op met Chris

Stuur deze trainer hieronder een bericht en je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag.

Dit is de persoonlijke pagina van Chris van Beem.

Chris is oprichter van TRAILRUNNING Europe en tevens trainer. Chris verzorgt verschillende trainingen voor groepen trailrunners, hij is vaste begeleider van Start2Ultra en Start2Trail.

Chris is trainer van TRAILRUNNING Europe. Hij is vaste begeleider van alle Start2Ultra trajecten en ook actief bij Start2Trail. Hij heeft jarenlange ervaring met Ultra’s en deelt die ervaring maar wat graag. Wie is Chris en wat betekent trailrunning voor hem?

Wat maakt trailrunnen voor jou bijzonder? Waarom is dit jouw sport?
Trailrunning voorziet mij in een gezonde en sportieve levensstijl. Tijdens mijn trails geniet in van de natuur op zijn best. De mensen die ik ontmoet tijdens mijn trails en de evenementen die ik bezoek zijn echt mijn type mensen…

 

Welke (ultra)trails heb je gelopen (De meest memorabele)
Ik heb een voorkeur voor bergachtige gebieden. De afgelopen jaren heb ik heel veel mooie races mogen lopen. Zoals de UTMB, de TOR, de Eiger, en noem ze allemaal maar op. Ik 🙂 heb zo ongeveer in elk land in Europa wel gelopen inmiddels.

Heb je een favoriete loopafstand?
Ik heb een voorkeur voor lange trails, ofwel de ultra trails. Met name diegene langer zijn dan 100 kilometer.

Wat is je motivatie om trainer te worden?
Ik geloof echt in de trailrunning community. Een plek waar iedereen zijn kennis en ervaring deelt op het gebied van trailrunning. Ik deel zelf heel graag mijn ervaring met anderen. Daar zit mijn motivatie als trainer dan ook.

 

Waarom zou jij anderen aanbevelen om deel te nemen aan je trainingen?
Je kan altijd meer dan je denkt. Ik ben daar zelf het levende bewijs van. Ik deel graag en ben super enthousiast in al wat ik doe. 

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account