fbpx

Trailrunning Events Kalender

We hebben heel goed nieuws! Wij zijn namelijk klaar voor 2019 en onze Event Kalender ook. Komend jaar gaan we een flink aantal prachtige events organiseren, waarvoor jij nu al je kaarten kunt kopen. Onder de naam Trailrunning Events organiseren wij in 2019 in de mooiste gebieden van onze partner Staatsbosbeheer. De beleving staat voorop! Op meer dan 20 locaties en met afstanden van 10 tot 160km.
Ook ontvang je vanaf januari op al onze events een unieke en heel speciale give away bij de finish.

In 2019 hebben we een flink aantal nieuwe events, sommige gaan we zeer exclusief neerzetten, dus let op, want vol = vol. Bij Trailrunning Events loop je altijd in de mooiste gebieden van Staatsbosbeheer, over onze met veel zorg en persoonlijke aandacht uitgezette routes. Wij ontvangen jullie met het bekende enthousiasme en informeren je in onze persoonlijke racebriefing voor de start over de route en het gebied. Gewoon, leuk, laagdrempelig, gezellig en persoonlijk. Op onze verzorgingsposten vind je ons uitgebreide assortiment en bij de finish staan we klaar voor een high-five en praten we graag nog even met je na over je ervaringen. Trailrunning Events, ook in 2019 jouw partner voor de mooiste en gezelligste trails!

Neem dus eens een kijkje op onze site! (www.trail-events.com)

  • Heb je interesse om ons team van vrijwilligers te komen ondersteunen? Dan help je tijdens een event op een verzorgingspost of haal je de lintjes op als laatste loper? Neem dan even contact op! We zoeken nog versterking. Stuur een berichtje aan: geraldine@www.trail-running.eu
  • Heb je de ambitie om je afstanden in 2019 uit te breiden? Misschien is Start2Ultra dan iets voor jouw! In 6 maanden tijd begeleiden we je naar je eerste Ultra (50K) en loop je in die periode al onze events inclusief!
  • Vanaf januari bieden we ook een event-membership aan. Voor 1 vast bedrag per maand loop je al onze trails. Interesse? Neem gerust contact op, maar binnenkort meer.

Social Media

Volg Trailrunning Events op Facebook en blijf op de hoogte van alle ‘Events Nieuwsfeitjes’.

Download

Selecteer onderstaande link en download onze Trailrunning Events 2019 Kalender in PDF

Download Kalender PDF

Partner

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account