fbpx

Trailrunning Events

Dit jaar gaan we een flink aantal prachtige events organiseren, waarvoor jij nu al je kaarten kunt kopen. Onder de naam Trailrunning Events organiseren wij op meer dan 20 locaties events. Met afstanden van 7 tot 160km. De beleving staat voorop!

We hebben ook een aantal nieuwe events, sommige gaan we zeer exclusief neerzetten, dus let op, want vol = vol. Bij Trailrunning Events loop je altijd in de mooiste gebieden van Staatsbosbeheer, over onze met veel zorg en persoonlijke aandacht uitgezette routes. Wij ontvangen jullie met het bekende enthousiasme en informeren je in onze persoonlijke racebriefing voor de start over de route en het gebied. Gewoon, leuk, laagdrempelig, gezellig en persoonlijk. Op onze verzorgingsposten vind je ons uitgebreide assortiment en bij de finish staan we klaar voor een high-five en praten we graag nog even met je na over je ervaringen. Trailrunning Events, jouw partner voor de mooiste en gezelligste trails!

Neem dus eens een kijkje op onze site! (www.trail-events.eu)

  • Heb je interesse om ons team van vrijwilligers te komen ondersteunen? Dan help je tijdens een event op een verzorgingspost of haal je de pijltjes op als laatste loper? Neem dan even contact op! We zoeken nog versterking. Stuur een berichtje aan: geraldine@www.trail-running.eu
  • Heb je de ambitie om je afstanden uit te breiden? Misschien is Start2Ultra dan iets voor jouw! In 6 maanden tijd begeleiden we je naar je eerste Ultra (50K) en loop je in die periode al onze events inclusief!
  • Er is ook een event-membership. Voor 1 vast bedrag per maand loop je al onze trails. Interesse? Neem gerust contact op, maar binnenkort meer.

Social Media

Volg Trailrunning Events op Facebook en blijf op de hoogte van alle ‘Events Nieuwsfeitjes’.

Download

Partner

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account