fbpx

Trailrunning Events

Met meer dan 40 evenementen per jaar, met afstanden van 5 tot 105km veel keus in vele mooie natuurgebieden in Nederland.

Bij Trailrunning Events loop je altijd in de mooiste gebieden van Staatsbosbeheer, over onze met veel zorg en persoonlijke aandacht uitgezette routes. Wij ontvangen jullie met het bekende enthousiasme en informeren je in onze persoonlijke racebriefing voor de start over de route en het gebied. Gewoon, leuk, laagdrempelig, gezellig en persoonlijk. Op onze verzorgingsposten vind je ons uitgebreide assortiment (13! varianten van zout tot zout en van gezond tot lekker) en bij de finish staan we klaar voor een high-five en praten we graag nog even met je na over je ervaring. Trailrunning Events, jouw partner voor de mooiste en gezelligste trails!

Hieronder vind je ons actueel overzicht, selecteer de afbeelding of deze link voor het downloaden van de Trailrunning Kalender 2020 in PDF.

WE RESPECT NATURE – WE CREATE MEMORIES – WE ONLY LEAVE FOOTPRINTS

Hieronder vind je onze Trailrunning Kalender voor het jaar 2020. Selecteer de eerste afbeelding voor een grote weergave en selecteer de tweede voor de PDF download van de Kalender.

 

Nieuws en artikelen

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?