fbpx

Flip The COIN

““Happiness and sadness are the two sides of the coin of your life… “

Een echt Last Person Standing event voor een kleine groep mensen. We hebben twee routes, een korte en een lange, de hand van de RD met daarin de Coin zal één minuut voor de vertrektijd bepalen welke route je gaat lopen. Voor elke route staat een vaste tijd, ben je op tijd terug dan mag je door naar de volgende ronde. We gaan net zo lang door totdat er één iemand de laatste ronde heeft volbracht.

We kunnen we op ieder moment een 2e Coin aan de Race toevoegen die de richting van de rondes gaat bepalen!

Op de trails ben je volledig selfsupporting, we bivakkeren op een prachtig grasveld midden in de bossen. waar we natuurlijk wel een Verzorgingspost hebben. Uiteindelijk krijgt de ‘last person standing’ een eervol woordje en…. Een beloning op maat.

We zijn op het moment een nieuwe datum aan het bepalen.

Heb je vragen, stuur ons een bericht op: info@trail-events.com

Kamperen tijdens Flip The Coin

De start van alle FLIPS (;-)) is vanaf het Base-Camp. Dit is een Natuurcamping van Staatsbosbeheer, waar er voor alle deelnemers een kampeermogelijkheid is. Bij het bestellen van je deelname volgt automatisch de vraag of je een Kampeer-Ticket wilt bijbestellen. Voor een tarief van 8,00 per plek kun een plek krijgen binnen het Base-Camp van Flip The Coin. Er is plek voor alle deelnemers voor zolang het evenement duurt, je kan dus van 05-06-2020 t/m 07-06-2020 verblijven op de natuurcamping.

NIEUWS

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?