fbpx

Herkenbosch Trail

De Herkenbosch Trail routes zijn zijn samengesteld door Cor van Disseldorp, in nauwe samenwerking met de beheerders van het gebied. Binnen het prachtige Nationaal Park De Meinweg we op bezoek bij de bewoners. Vele grazers, vogels en andere bijzondere fauna treffen we aan op de verschillende afstanden.

Meinweg

Overal in De Meinweg golft het landschap en stuit je op steile hellingen. Dit is het land van de ‘horsten en slenken’. De hoogteverschillen zijn ontstaan door bewegingen in de aardkorst. En door het water van de Maas en Rijn, dat vroeger door het land schuurde. De aarde is hier nog steeds in beweging. Zo heeft de aardbeving van 1992 flinke scheuren achtergelaten.

>> Ga naar de website van Staatsbosbeheer voor meer informatie over dit gebied

De boswachter

De boswachter van dit gebied is Bastiaan Vermonden. Samen met Bastiaan en zijn collega’s hebben we deze routes samengesteld. Daarbij hebben we gekeken naar wat past voor het gebied en we zijn er zeker van dat we zo de highlights aan jullie kunnen tonen tijdens de trail.


Boswachter Bastiaan Vermonden

De 7, 12 en 19km routes zijn uitgezet met pijlen. De definitieve routes worden altijd de laatste dagen voor het evenement vrijgegeven en zijn te vinden op de pagina: www.trail-events.eu

Bij dit evenement zijn de volgende partners betrokken

NIEUWS

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account