fbpx

Krijtland Trail

Een speciale editie van Trailrunning Events, of te wel… een special. Met slecht 1 afstand van 50km een ultra in het mooie Krijtlandgebied van Zuid-Limburg. Met een gelimiteerd aantal van 50 deelnemers is dit echt een kleinschalige evenement. Mooie kenmerkende paden, prachtige vergezichten en stevige hoogtemeters in het heuvelachtige Zuid-Limburg. >> Ga naar het Krijtland 2020 fotoverslag

Ga voor alle details en starttijden naar onze website: Trail-events.eu

Buitenland in eigen land

Het ziet er niet alleen heel anders uit, het voelt ook zo. Beboste hellingen, ouderwetse hoogstamboomgaarden, vakwerkhuizen met zwarte balken, kapelletjes langs zandpaden, holle wegen en zelfs een vuursteenmijn. Laten we eerlijk zijn: Zuid-Limburg is ons eigen stukje buitenland.

De natuur tussen Wittem, Vaals, Slenaken en Gulpen stapelt verrassing op verrassing. De onafscheidelijke riviertjes Geul en Gulp slingeren tussen de glooiingen door, in de bossen ontspringen bronnetjes. En wat te denken van kalksteengroeves, kalkgraslanden en katten en slakken die nergens anders in Nederland voorkomen? Noem dat maar eens geen buitenland.

>> Ga naar de website Staatsbosbeheer voor meer informatie over dit gebied

De boswachter

De boswachter van dit gebied is Niki Jasper. Samen met Niki hebben we deze routes samengesteld. Daarbij hebben we gekeken naar wat past voor het gebied en we zijn er zeker van dat we zo de highlights aan jullie kunnen tonen tijdens de trail.


Boswachter
Niki Jasper
 

De 52km route wordt gelopen op GPX. De definitieve route wordt altijd in de laatste dagen voor het evenement vrijgegeven en is dan te vinden op de pagina: www.trail-events.eu

Bij dit evenement zijn de volgende partners betrokken

NIEUWS

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?