fbpx

Schuitwater Trail

Het Schuitwater is een uniek moerasgebied, met vele lange bruggen en doorheen. De variatie is enorm met elzenbroekbossen, moerasvegetatie, open water en vochtige gras- en hooilanden. De Eeuwenoude bossen met heel veel glooiing maken het gebied áf, ja… echte kuitenbijters, dat zijn het.

Ga voor alle details en starttijden naar onze website: Trail-events.eu

Hieronder vind je de foto’s van de laatste editie Schuitwater Trail. Selecteer onderstaande knop voor het totaaloverzicht.

Schuitwater Trail Album

Schuitwater

In het Schuitwater komen ook droge gebieden voor. Ze bestaan uit kleinschalige loof- en naaldbossen, voedselarme graslanden, droge en vochtige heideterreinen en een aantal vennen. Paarden houden hier het gras kort.

>> Ga naar de website van Staatsbosbeheer voor meer informatie over dit gebied

De boswachter

De boswachter van dit gebied is Ralf van Bree. Samen met Ralf en zijn collega’s hebben we deze routes samengesteld. Daarbij hebben we gekeken naar wat past voor het gebied en we zijn er zeker van dat we zo de highlights aan jullie kunnen tonen tijdens de trail.

Alle afstanden zijn uitgezet met pijlen. De definitieve routes worden altijd de laatste dagen voor het evenement vrijgegeven en zijn te vinden op de pagina: www.trail-events.eu

Bij dit evenement zijn de volgende partners betrokken

NIEUWS

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?