fbpx

Sint Anthonis Trail

Met onze trails wordt je meegenomen door het prachtige verrassende natuurgebied. Een uitdagend gebied waarbij je veel natuur variatie in ondergrond zal aantreffen. Ook voor Cani-Trailers…

Ga voor alle details en starttijden naar onze website: Trail-events.eu

Hieronder vind je de foto’s van de laatste editie Sint Anthonis Trail. Selecteer onderstaande knop voor het totaaloverzicht.

Sint Anthonis Trail Album

Boswachterij Sint Anthonis

Boswachterij Sint Anthonis laat zien hoe je een oud productiebos met uitgekiend beheer omtovert tot een afwisselend, rijk landschap. In de vorige eeuw zag je hier vooral de grove den. Deze bomen leverden stuthout voor de Limburgse kolenmijnen. Na het sluiten van de mijnen verloor het bos zijn functie en begon Staatsbosbeheer met de aanplant van loofbomen.
Tussen de bossen tref je open heidevelden die door Schotse Hooglanders en schapen open worden gehouden. De akkers en weilanden maken de afwisseling in boswachterij Sint Anthonis compleet.

>> Ga naar de website van Staatsbosbeheer voor meer informatie over dit gebied

De boswachter

De boswachter van dit gebied is Wessel Pruissen. Samen met Wessel hebben we deze routes samengesteld. Daarbij hebben we gekeken naar wat past voor het gebied en we zijn er zeker van dat we zo de highlights aan jullie kunnen tonen tijdens de trail.


Boswachter
Wessel Pruissen
 

De routes zijn uitgezet met pijlen. De definitieve routes worden altijd de laatste dagen voor het evenement vrijgegeven en zijn te vinden op de pagina: www.trail-events.eu

Onderstaande afbeelding is een indicatie.. de daadwerkelijke routes kunnen wat afwijken.

Bij dit evenement zijn de volgende partners betrokken

 

NIEUWS

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?