fbpx

Herkenbosch Trail

Er zijn plekken in Nederland die té mooi zijn om waar te zijn. Het Herkenbosch is zo’n gebied En juist hier hebben we een prachtige trail. Laat je verrassen door de hoogtemeters, geniet van al het moois onderweg bij alle routes.

Ga voor alle details en starttijden naar onze website: Trail-events.eu

Meinweg

Overal in De Meinweg golft het landschap en stuit je op steile hellingen. Dit is het land van de ‘horsten en slenken’. De hoogteverschillen zijn ontstaan door bewegingen in de aardkorst. En door het water van de Maas en Rijn, dat vroeger door het land schuurde. De aarde is hier nog steeds in beweging. Zo heeft de aardbeving van 1992 flinke scheuren achtergelaten.

>> Ga naar de website van Staatsbosbeheer voor meer informatie over dit gebied

De boswachter

De boswachter van dit gebied is Bastiaan Vermonden. Samen met Bastiaan en zijn collega’s hebben we deze routes samengesteld. Daarbij hebben we gekeken naar wat past voor het gebied en we zijn er zeker van dat we zo de highlights aan jullie kunnen tonen tijdens de trail.


Boswachter Bastiaan Vermonden

De 7, 12 en 19km routes zijn uitgezet met pijlen. De definitieve routes worden altijd de laatste dagen voor het evenement vrijgegeven en zijn te vinden op de pagina: www.trail-events.eu

Bij dit evenement zijn de volgende partners betrokken

NIEUWS

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?