fbpx

Hollands Duin Trail

Hollands Duin wat ben je mooi….!! Een bijzonder duingebied met veel afwisseling in de paden. We laten met 3 verschillende afstanden het gehele gebied zien aan de deelnemers. Een zware trail met mul zand, zand- en schelpenpaden, met verschillende klimmetjes en prachtige uitzichten richting land en zee.

Ga voor alle details en starttijden naar onze website: Trail-events.eu

Duin en bos in Hollands Duin

Van Wassenaar tot de top van Zuid-Holland strekt zich een smalle maar afwisselende duinstrook uit: Hollands Duin. Een duinenrij die door de natuur en de mens samen is gemaakt. Wind en water vormden strand en duinen, de mensen legden aardappelakkertjes aan, wonnen water uit de duingrond en plantten bossen. Wandelen, fietsen en mountainbiken; het kan hier allemaal.

In de beschutte bossen zie je eekhoorns en hoor je spechten roffelen; in het rulle zand van de duinen ontwaar je sporen van vossen en konijnen. Betonnen bunkers en een golvende antitankmuur zijn tastbare overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog. En vanaf de hoge duintoppen biedt Hollands Duin mooie vergezichten: op de bollenvelden achter de duinen, op de dorpen en natuurlijk op strand en Noordzee waarvan de branding zich al lang had laten horen…

>> Ga naar de website van Staatsbosbeheer voor meer informatie over dit gebied

De boswachter

De boswachter van dit gebied is Mark Kras. Samen met Mark hebben we deze routes samengesteld. Daarbij hebben we gekeken naar wat past voor het gebied en we zijn er zeker van dat we zo de highlights aan jullie kunnen tonen tijdens de trail.


Boswachter
Mark Kras
 

De 10, 20 en 30km routes zijn uitgezet met pijlen. De definitieve routes worden altijd de laatste dagen voor het evenement vrijgegeven en zijn te vinden op de pagina: www.trail-events.eu

Bij dit evenement zijn de volgende partners betrokken

 

NIEUWS

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?