fbpx

Zandenbos Trail

Al 4 jaar zijn we actief in de mooie bossen en heide van het Zandenbos. We hebben 3 prachtige afstanden, waarbij je kunt genieten van hoogtemeters, diverse ondergronden, vennetjes en zelfs mul zand. Bij de 10 en 20km afstand kunnen ook Cani-Trailers inschrijven.

Ga voor alle details en starttijden naar onze website: Trail-events.eu

De Veluwe

Nunspeet

Boswachterij Nunspeet ligt in een prachtig stuk Veluwe. Glooiende paden voeren naar het idyllische dorpje Vierhouten en verder naar Elspeet. Langs open heide en koele bossen, wuivende sparren en grillige eiken. Op de natte heide liggen plassen, omringd door paarsrode zonnedauw. Ten zuiden van Nunspeet ligt het Zandenbos. Hier ligt ook een fraai heideveld. Met geurige heide en krentenstruiken vol vogels. In de Zandenplas kun je op zomerse dagen heerlijk zwemmen.

>> Ga naar de website van Staatsbosbeheer voor meer informatie over dit gebied

De boswachter

De boswachter van dit gebied is Lennard Jasper. Samen met Lennard hebben we deze routes samengesteld. Bij iedere nieuwe editie vinden we wel weer nieuwe paden, nieuwe stukjes en genieten we van al het moois wat dit gebied te bieden heeft. Met veel plezier komen we hier 2x per jaar terug. Een keertje in de winter en een keertje in het voorjaar. Op dit evenement kunnen Cani-trailers de routes tot 20km lopen.


Boswachter Lennard Jasper
  

Alle routes tot 21km van de Zandenbos Trail zijn uitgezet met pijlen. De 30km route loop je op GPX. De definitieve routes worden altijd de laatste dagen voor het evenement vrijgegeven en zijn te vinden op de pagina: www.trail-events.eu

Bij dit evenement zijn de volgende partners betrokken

NIEUWS

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?