fbpx

Met een racevest op de trails

Tijdens je trails is kan een racevest best belangrijk zijn. Afhankelijk van je gekozen trail kies je ervoor om het racevest te vullen met de benodigde voeding, drinken en andere belangrijke items voor onderweg. Er zijn veel racevesten te verkrijgen die verschillen in grote en in gekozen samenstelling.

Partners delen hun kennis over de keuze en het gebruik van racesvests. Vraagstukken als welk racevest is praktisch bij welke soort trail, hoe pak ik een racevest in, wat hoort altijd in een racevest en vele andere zinvolle tips en adviezen komen aan bod. Ervaren (Ultra)trailrunners maken onderdeel uit van deze workshops om antwoorden te geven over eigen keuzes en ervaringen met verschillende soorten Racevests.

Na het volgen van deze Workshop heb je meer kennis en ervaring over het goed gebruiken van je racevest en krijg je kennis mee over het type racevest wat het beste past bij gekozen (ultra)trails.

Er is gelegenheid om verschillende racevest uit te proberen,.. tijdens de gezamenlijke trail die we daarna gaan lopen in de natuur van de bossen in Amerongen.

Heb je vooraf een vraag? Vul dan graag ons Workshop formulier in. (Klik hier)

Programma Workshop : Met een Racevest op de trails

Deze workshop/informatie avond wordt verzorgd door Marco Overduin en Chris van Beem

Marco Overduin vertegenwoordigd het merk Instinct en is zelf al jaren actief op de Trails al (ultra)trailrunner. Chris is een gebruiker van het merk Instinct en heeft vele (ultra)trails in binnen en buitenland gelopen met deze rugzakken.

Programma

09:30-10:00u. Ontvangst Deelnemers

Er is voldoende parkeergelegenheid en er is een goede verbinding met het Openbaar Vervoer.

10:00-11:00u. Introductie Met een Racevest op de trails

In een uurtje krijg je uitleg over verschillende modellen, hoe pak je een racevest goed in en wat neem je zoal mee…

11:00-12:00u. Naar buiten

Deelnemers kunnen verschillende racevests testen tijdens een leuke route rond de Eenzame Eik. Onderweg krijg je tips en trucs.

12:00-12:30u. Afsluiting bij Bosrestaurant Het Berghuis

Na terugkomst is er nog genoeg gelegenheid om vragen te stellen en gezellig na te praten. Liefhebbers kunnen nog gezamenlijk een pannenkoek eten of opnieuw de bossen in.

Bij deze workshop zijn de volgende partners betrokken

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?