fbpx

Voeding en Trailrunning

Voeding is een belangrijk onderdeel bij het beoefenen van de sport trailrunning. Afhankelijk van je doel zul je je voeding daarop moeten afstemmen. Loop je intensieve korte snelle trails of ga je voor endurance, met vaak lange (ultra)trails. Er is veel informatie te vinden, je kunt uit veel verschillende voeding kiezen. Ben je zoekende en wil je meer informatie krijgen over de mogelijkheden van voeding tijdens Trailrunning, dan zijn deze workshops misschien iets voor jou.

Partners delen hun kennis over de voeding die ze in workshops afstemmen op onze sport Trailrunning. Vraagstukken als welke voeding voor welk moment en ervaringsvraagstukken van specialisten komen aan bod. Ervaren (Ultra)trailrunners maken onderdeel uit van deze workshops om antwoorden te geven over eigen keuzes en ervaringen met verschillende voeding soorten.

Heb je vooraf een vraag? Vul dan graag ons Workshop formulier in. (Klik hier)

Programma Workshop : Trailrunning met Natuurlijke Plantaardige Voeding

Deze workshop/informatie avond wordt verzorgd door Dirk Bealus (wie is Dirk).Dirk heeft de afgelopen jaren topsport bedreven en is daarnaast oprichter en ontwikkelaar van de Natuurlijke Plantaardige Sportvoeding lijn Innerme. In een samenwerking met Dirk hebben we een 2 uur durende workshop samengesteld, waar (ultra)trailrunners informatie aangereikt krijgen over het gebruik van strikt Natuurlijke Plantaardige Sportvoeding.

In samenwerking hebben we verschillende pakketten samengesteld om te komen tot tastbare praktijk-voorbeelden. We hebben gekozen om een trail van 20 of 30k als basis te nemen en te kijken welke voeding een trailrunner kan kiezen te gebruiken, afgestemd op de inspanning van de Trail. Er wordt verteld welke voeding op welke manier een uitwerking op je lichaam heeft, zodat je zelf met die kennis vooraf keuzes kan maken welke voeding nodig is op het moment van je keuze. Of,.. welke voeding je in je racevest meeneemt, die voldoende energie geeft voor de inspanning die komen gaat.

Programma

19:00-19:30u. Ontvangst Deelnemers

Er is voldoende parkeergelegenheid en er is een goede verbinding met het Openbaar Vervoer.

19:30-19:45u. Introductie Trailrunning met natuurlijke plantaardige voeding

In een introductie wordt uitgelegd wat natuurlijke plantaardige voeding is en hoe dit toegepast wordt in voedingproducten

19:45-20:00u. Benodigde voeding tijdens een 20km Trail

Wat verbruikt een lichaam tijdens de inspanning van een 20km trail en welke voeding heb je nodig om dit aan te vullen.

20:00-20:15u. Producten proeven en ervaren

Alle mogelijke vormen van Natuurlijke Plantaardige Voeding producten van Innerme zijn te proberen. Daarnaast wordt uitleg gegeven over de producten zelf, de samenstelling en welke samenstelling op welk moment tijdens een inspanning het beste gekozen kan worden.

20:15-20:30u. Samenstellen van je voeding, voor de verschillende afstanden.

Samenstelling voeding voor tijdens je trails. Wat heb je nodig en wanneer gebruik je het. Samen met Dirk hebben we al voorzetjes samengesteld. We hebben pakketten voorzien van de goede voeding in verschillende varianten voor trails van de volgende afstanden: 10-20-30-40-50km Trails.

20:30-21:30u. Adviezen, Antwoorden op vragen en Tips & Trucs

We nemen in een uur ruim de tijd om eventuele vragen goed te kunnen beantwoorden. Er zijn verschillende (ultra)trailrunners aanwezig die ervaringen met voeding tijdens (ultra)trails delen en uiteindelijk is het de bedoeling dat je zelf in staat bent om bepaalde keuzes met voeding te kunnen maken voor-tijdens en na je trail.

NOTE: Na afloop bestaat de mogelijkheid om vooraf samen te eten. Onze partner heeft een aantrekkelijk menu samengesteld waar je voordelig kunt eten.


> Tickets : Bestellen


Bij deze workshop zijn de volgende partners betrokken

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?