fbpx

Trailrunning Mountains

Wil je ook gaan trailrunnen in de bergen en zoek je antwoorden op je vragen of wil je in contact komen met andere liefhebbers die hetzelfde willen? Dan hebben we iets leuks voor je. Wij gaan al jaren naar de bergen en hebben Workshops, programma’s en reizen ontwikkeld waar je aan kunt deelnemen. Dit doen we samen met de NKBV, de Bergsport Vereniging van Nederland.

Alle activiteiten staan onder leiding van gecertificeerde en/of ervaren (ultra)trailrunners die betrokken zijn bij de Trailrunning Community en de NKBV.

We hebben onze activiteiten onderverdeeld in 3 groepen:

  1. Trailrunning Mountains Workshops
  2. Trailrunning Mountain Programma’s
  3. Trailrunning Mountains Groepreizen

1. Trailrunning Mountains Workshops

Met trailrunning events organiseren we bijna ieder weekend een evenement in de prachtige Nederlandse Natuur van Nederland. Een goede basis voor de trails in het buitenland, maar eigenlijk ben je er dan nog niet. Als je in de bergen wilt gaan hardlopen dan is de omgeving anders en krijg je te maken met de bergen. Je gaat klimmen en dalen, soms langer dan een uur achter elkaar. Hoe ga je om met de navigatie, wat doet het weer of,… welke kleding en gear gebruik ik onderweg.

Om je wegwijs te maken met die dingen die wij belangrijk vinden en die belangrijk zijn hebben we verschillende workshops te bieden.

2. Trailrunning Mountains Programma’s

Wil je begeleid worden naar je activiteit in de bergen, dan zijn er verschillende mogelijkheden.

Start2Trail Mountains

In een programma van 4 maanden word je klaargestoomd voor het zelfstandig kunnen hardlopen in de bergen. Alle belangrijke Mountains Workshops zitten in het programma en we zullen als groep gaan afsluiten met een weekend in de Ardennen of je kiest voor een Groepsreis naar de bergen.

Trailrunning Mountain Events

Je stapt in een programma en we nemen als groep een aanloop naar de bergen. We hebben verschillende partner Mountain Events in de bergen, waar we uiteindelijk als groep naar toegaan, met vooraf een passende voorbereiding op de soort trailrunning activiteit die je gekozen hebt. Ook als je zelf naar een bepaald evenement gaat kun je aansluiten op deze groepen. Ook hier zullen we je verschillende Mountains Workshops bieden en kun je met elkaar optrekken naar jullie bergavontuur. Wij hebben de kennis en de ervaring waar je altijd op terug kunt vallen en ook op het gebied van trainingschema’s en coaching kunnen we je ondersteunen.

We werken met verschillende groepen. De samenstelling van de groepen wordt afgestemd op het gezamenlijke doel van de deelnemers.

3. Trailrunning Mountains Groepsreizen

Samen met de NKBV, via de eigen reisorganisatie Bergsportreizen.nl, organiseren we verschillende Trailrunning (Groeps)Reizen. Het aanbod is groeiende en zijn dan ook vaak het eindpunt voor de deelnemers aan onze Trailrunning Mountains Programma’s

We bieden de volgende soorten reizen:

Nieuws en artikelen

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?