fbpx

Start2Trail Mountains in Nederland

Het programma is zo opgebouwd dat je in een periode van 4 maanden handvatten, kennis, ervaringen en veel inhoudelijke tips en adviezen krijgt om klaar te zijn voor trailrunnen in de bergen. Een berg specifiek TrailRunning programma dus, in een unieke samenwerking met de Bergsportvereniging en vele ervaren partners. Iedere maand staat een thema centraal en is er een kennisbijeenkomst en een activiteit. Deze bijeenkomsten en activiteiten zijn op verschillende locaties in het land. Tussentijds kun je ons via een besloten groep op FB bereiken en vragen stellen en delen wij ook informatie en kennis.

Start2Trail Mountains in de bergen

We bieden het Start2Trail Mountains programma ook aan als week in de bergen. Leren in de praktijk met een groep liefhebbers. Dit allemaal op een prachtige Nederlandstalige locatie onder begeleiding van ervaren (ultra)trailrunners die betrokken zijn vanuit de NKBV en de Trailrunning Community.

Start2Trail Mountains programma in Nederland

Het Start2Trail Mountains programma bestaat uit 4 blokken van in totaal 4 maanden. Per blok behandelen we verschillende topics en stellen we onze complete know how ter beschikking tijdens de momenten dat we samenkomen.

Het globale programma ziet er als volgt uit:

Blok 1 : Trailrunnen in de bergen

Blok 2 : Training en materiaal

Blok 3 : Fysiologie en kracht

Blok 4 : Ervaringen – tips – adviezen

Start2Trail Mountains week in de bergen:

Het 4 maanden programma is ook als week te ervaren in de bergen. Op een mooie plek, midden in de bergen, ga je onder begeleiding 5 dagen naar de bergen. Alle Workshops en trainingen doen we op de trails in de bergen. De eerste groepen gaan in september naar Frankrijk. Vul het formulier in en blijf op de hoogte van deze reizen naar de bergen.
>> meer informatie

In samenwerking met de NKBV delen we belangrijke informatie over de bergen. In dit programma Start2Trail Mountains komen alle onderwerpen aan bod, die gebruikt kunnen worden bij het uitoefenen van de sport trailrunning.

>> Ga voor meer informatie naar de partnerpagina van de NKBV 

Nieuws en verhalen

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?