fbpx

Start2Trail Mountains

Het programma is zo opgebouwd dat je in een periode van 4 maanden handvatten, kennis, ervaringen en veel inhoudelijke tips en adviezen krijgt om klaar te zijn voor trailrunnen in de bergen. Een berg specifiek TrailRunning programma dus, in een unieke samenwerking met de Bergsportvereniging en vele ervaren partners. Iedere maand staat een thema centraal en is er een kennisbijeenkomst en een activiteit. Deze bijeenkomsten en activiteiten zijn op verschillende locaties in het land. Tussentijds kun je ons via een besloten groep op FB bereiken en vragen stellen en delen wij ook informatie en kennis.

Daarnaast mag je gedurende de maanden dat je deelneemt (maart, april, mei en juni) gratis deelnemen aan alle normale Trailrunning Events (dus exclusief de Specials).

Het Start2Trail Mountains programma bestaat uit 4 blokken van in totaal 4 maanden. Per blok behandelen we verschillende topics en stellen we onze complete know how ter beschikking tijdens de momenten dat we samenkomen.

Het globale programma ziet er als volgt uit:

Blok 1 : Trailrunnen in de bergen

Blok 2 : Training en materiaal

Blok 3 : Fysiologie en kracht

Blok 4 : Ervaringen – tips – adviezen

Verder genieten de deelnemers leuke extra’s:

  • Tijdens de periode van 4 maanden kunnen alle deelnemers GRATIS alle normale TRAILS van Trailrunning Events lopen.
  • Er zijn 4 inhoudelijke sessies op leuke inspirerende locaties bij partners.
  • Als groep gaan we in een trainingsweekend trainen in de Ardennen
  • Leuke extra’s van partners
  • Je leert 20 deelnemers kennen die allemaal richting de bergen willen gaan
  • Aanmelding mogelijk voor het NK Skyrunning in September

Trailrunning Events is een onderdeel van de Trailrunning Community. We organiseren zo’n 40x per jaar evenementen door heel Nederland. Alle deelnemers aan het Start2Trail Mountains Programma kunnen GRATIS deelnemen aan alle normale evenementen (de Specials niet inbegrepen). Je kunt dus tijdens je voorbereidingen bijna iedere week deelnemen aan trails, waarbij de afstanden standaard tussen de 5 en 60km aangeboden worden.

Ga voor een compleet actueel overzicht naar de Trailrunning Events Kalender of download de Trailrunning Kalender in PDF (Selecteer onderstaande afbeelding)

In samenwerking met de NKBV delen we belangrijke informatie over de bergen. In dit programma Start2Trail Mountains komen alle onderwerpen aan bod, die gebruikt kunnen worden bij het uitoefenen van de sport trailrunning.

>> Ga voor meer informatie naar de partnerpagina van de NKBV 

Nieuws en verhalen

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?