fbpx

Trailrunning Programma’s

Wil je meer weten over trailrunning of wil je langere trails kunnen lopen? Wij hebben verschillende programma’s ontwikkeld

Trailrunning Mountains is een onderdeel waarbinnen we verschillende activiteiten aanbieden, waarbij Trailrunning in de Bergen centraal staat.

Een van die activiteiten is het programma Start2Trail Mountains, waarmee we Trailrunners informeren over de bergen en begeleiden naar een (Ultra) Trail in de bergen. Dit is een programma van 4 maanden waar we alle belangrijke onderwerpen de revue laten passeren. De NKBV als partner stelt al haar know how beschikbaar en er zijn diverse nationale en internationale partners die informatie en leuke activiteiten delen.

>> Ga naar Start2Trail Mountains, voor een actueel overzicht van activiteiten

Met het Start2Ultra programma maken we in 6 maanden van Trailrunners echte Ultra Trailrunners.

In een groep van maximaal 12 personen ga je met trainingschema’s, coaching en informatie-avonden een gezamenlijk avontuur aan, waarbij de grote groepsfinale de 52,5km Krijtland Ultra Trail in Zuid-Limburg is. De ruim 1200 Hoogtemeters maken de uitdaging compleet. Alle deelnemers van de Start2Ultra groepen lopen gratis op alle Trailrunning Events, met uitzondering van de Specials. Alle deelnemers die aan de start zijn verschenen aan de Krijtland Ultra Trail Finale hebben het gehaald.

Een Speciaal Programma voor mensen die grenzen willen verleggen, met een mooie groep mede trailrunners.

>> Ga voor meer informatie en aanmelden naar de Start2Ultra pagina

Met Start2Trail bieden we iedereen de mogelijkheid om op een passende vorm kennis te maken met trailrunning. We hebben Start2Trail afstanden van 5-7km op verschillende evenementen van Trailrunning Events en we organiseren verschillende Workshops, clinics en buitenactiviteiten om mensen vertrouwd te maken met technieken, materiaal, voeding en adviezen over de sport Trailrunning.

Aan het eind van het 1e kwartaal 2020 beginnen we met Start2Ultra Mountains.

Binnen dit programma delen we alle informatie over het deelnemen aan Ultra Trails in de bergen. Deelnemers aan dit programma kunnen samen met ons toewerken naar Ultra Trails in het buitenland. Trailrunning Community heeft verschillenden internationale Trailrunning Events als partner en deze events worden ieder jaar door ons zelf bezocht. Je vindt een actueel overzicht van onze Internationale Events Partners in het onderdeel: Mountains –  Trailrunning Events Partners

>> Ga naar het onderdeel Trailrunning Mountains voor alle informatie en aanmelden bij de volgende groepen.

Nieuws en artikelen

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?