fbpx

Specials

Met Trailrunning Events organiseren we alleen maar unieke evenementen in prachtige natuurgebieden. Enkele uitspringers willen we graag exclusief houden en hebben zulke bijzondere elementen verwerkt dat we ze specials noemen. Een special vinden wij extra bijzonder, vanwege de samenstelling en de (kleine) groep deelnemers die we toelaten.

Wat een brute trail is dit! Een kuitenbijter van jewelste. We organiseren 40 trails per jaar (zie kalender) maar dit is een echte Special! Rondjes! Héél coole Rondjes. Rondjes van 11 of 21 kilometer! Zo kan je zelf je afstand kiezen en 1, 2, 3, 4 of 5(!) keer de Dodeman beklimmen (en nog wel wat andere heuvels en trappetjes). De Dodeman is een prachtige heuvel, een holle weg van 22% die je de adem zal ontnemen. Toegegeven, het is 800 meter asfalt, maar daar zal je geen aandacht voor hebben als je omhoog gaat. De rest van de route is zó mooi, zó divers echt een trail pareltje… Het Gerendal is absoluut een van de mooiste plekjes van Nederland, exclusief voorbehouden aan Trail-running.eu  en daar kan jij trailen. Meer dan 3000D+! Durf jij het aan?

Het Krijtland. Chris loopt hem elk jaar wel een keer. Cor loopt hem elk jaar wel een keer. Je zou zo maar kunnen zeggen dat het een ultiem rondje is. Het is in elk geval één van onze favoriete paden. Holle wegen, steile afdalingen, fraaie bossen met fikse beklimmingen. Vergezichten over wijngaarden en velden, en ongelooflijk mooie stukken natuur. Het allermooiste wat Limburg te bieden heeft, en jij kan dit ook beleven!

In het trainingsgebied heeft Chris zoveel unieke routes gelopen dat het resultaat drie geweldige Ultra Trails: 100Mile – 100km – 60km

We zullen maar zwijgen over die trap van 120 treden die je in sommige “loops” 2x gaat ontmoeten, De Henkeput gaan we niet eens benoemen. De Groeves zijn een onbesproken onderwerp want het lot zal bepalen.

66 mensen wacht een unieke Challenge. Boswachter Michel zal vast ook een keer gooien…

Wat gaan we doen? Hoe gaan we het aanpakken? In deze korte video alle info over dit uniek event.

“A Race with a twist”

Van Maasdal tot Maasdal of te wel “The Maasdal Marathons”. We verzamelen in Afferden en gaan dan met een bus naar de start in Horst – naar Boscafé het Maasdal. Je gaat via prachtige bossen richting Broekhuizen, daar ga je met het veerpont over naar de andere kant van de Maas. En dan begint het feestje echt, door de Maasduinen heen richting Afferden zal je jezelf verbazen over de schoonheid van de natuur. 55 kilometer later kan je een biertje drinken bij Boscafé het Rimpelt, en dat ligt in het oude Maasdal. En, Oh ja, ken je The Barkley Marathons? Er zijn wat verrassingen onderweg…

(Onvindbare checkpoints ✔, Boeken ✔, Doornstruiken ✔, Stukje zonder gpx ✔, Nu alleen die trompet nog…)

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account