fbpx

TRAILRUNNING Europe én Staatsbosbeheer slaan de handen ineen om bijzondere trails in bijzondere natuurgebieden te organiseren. De beleving van deze gebieden staat hierin centraal. Deze trails onderscheiden zich door de bijdrage van de boswachter aan de beleving tijdens de route (mooie punten, uitzichten, tips en wetenswaardigheden). De deelnemers dragen door hun deelname aan deze trail bij aan het onderhoud van de Veluwe.

Outdoorcentrum Nunspeet

Plesmanlaan 2
8072 PT Nunspeet

Telefoon: 0341 – 27 02 55

Zaterdag 18 november 2017

Let op: de onderstaande tijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog aangepast worden.

11:00 – 12:45 Afhalen startnummers
12:00 – Start 20km
13:00 – Start 10km

Deelnemers hebben tot 16:30 om te finishen.

 • Er is voldoende gratis parkeergelegenheid
 • Op de locatie is indien gewenst een kleedruimte beschikbaar
 • Er is een (onbewaakte) opslagruimte voor sporttassen
 • Er is een EHBO post aanwezig
 • Er zijn toiletten aanwezig
 • Ook voor kinderen is er genoeg te ontdekken!

Ervaar, ontdek en beleef!

Wil je samen met je vrienden, familieleden of collega’s een leuk uitje boeken? Kom dan naar Outdoor Centrum Nunspeet! Wij bieden veel verschillende outdoor activiteiten aan. Deze zijn ideaal te boeken voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. De Veluwe is een super geschikte plek om met je vrienden of collega’s een leuke activiteit te doen midden in de natuur!
Ook als je met minder mensen komt kun je bij ons terecht, zo hebben wij bijvoorbeeld GPS-tochten te voet of op een mountainbike, maar kunt u ook fietsen huren om van de omgeving te genieten. Veel van deze activiteiten verzorgen wij vanuit het Staatsbosbeheer Bezoekerscentrum, samen met Staatsbosbeheer delen wij dit centrum.

Locatie

Outdoor Centrum Nunspeet ligt aan de rand van de Veluwe en is dus een ideale startplek voor veel buitenactiviteiten. Daarnaast is de A28 ook nog eens op korte afstand van ons bedrijf en is het treinstation met twee minuten lopen nog dichterbij. Het maakt dus niet uit waar je vandaan komt, je kunt ons altijd bereiken!
Vlakbij ons Outdoor Centrum zijn verschillende hotels en restaurants gevestigd, hierdoor kunnen wij complete arrangementen aanbieden inclusief overnachtingen en diners. Op het Veluwetransferium bij ons voor de deur kunnen de auto’s gratis geparkeerd worden en is het mogelijk de uitkijktoren te beklimmen. Vergaderbreaks, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten zijn bij ons zo geregeld!

Een medisch certificaat is bij deze trail niet verplicht. Het is wel aan te raden alleen deel te nemen wanneer je in een uitstekende conditie verkeert.
Voor andere trails kan een medisch certificaat wel verplicht worden gesteld. Je kunt in die gevallen hier een certificaat downloaden.

Online inschrijving gesloten.

 • Indien je gebruik maakt van voeding voor onderweg dien je dit bij het ophalen van de startnummer te melden. Wij noteren je startnummer op de verpakking.
 • Voor de 20 km geldt er een tijdslimiet van 4 uur 30 minuten.
 • Voor de 10 km geldt er een tijdslimiet van 2 uur.

Tijdens de trail is het een vereiste dat elke deelnemer de verplichte uitrusting bij zich heeft. Dit kan willekeurig tijdens de wedstrijd gecontroleerd worden. Veiligheid staat immers voorop.

Verplichte uitrusting

 • Wedstrijdnummer (zichtbaar gedragen en eenvoudig te lezen)
 • GSM met opgeladen batterij en werkend gedurende de volledig race (voor buitenlanders met roaming service).
 • Een beker! Omdat we zo min mogelijk afval willen produceren vragen wij jullie om een eigen beker mee te nemen.

Diskwalificatie:

 • Parcours afkorten
 • Afval niet in vuilniszakken werpen

Route nog niet beschikbaar

Route nog niet beschikbaar

Bekijk de deelnemers op de 10km en 20km.

Over de Zandenbos Trail

LOCATIE

De start én finish van deze trail is bij outdoorcentrum Nunspeet. Een outdoor centrum waar van alles te beleven valt. Veel van deze activiteiten verzorgen zij vanuit het bezoekerscentrum Nunspeet. De Veluwe is een super geschikte plek om met je vrienden of collega’s een leuke activiteit te doen midden in de natuur! De oprichters zijn natuurliefhebbers en actief in de natuur bezig. De beleving van de natuur proberen zij dan ook in het hele bedrijf terug te laten komen.Meer over deze locatie lees je hier.

OMGEVING

Boswachterij Nunspeet ligt in een prachtig stuk Veluwe. Glooiende paden voeren naar het idyllische dorpje Vierhouten en verder naar Elspeet. Langs open heide en koele bossen, wuivende sparren en grillige eiken. Op de natte heide liggen plassen, omringd door paarsrode zonnedauw. Ten zuiden van Nunspeet ligt het Zandenbos. Hier ligt ook een fraai heideveld. Met geurige heide en krentenstruiken vol vogels. In de Zandenplas kun je op zomerse dagen heerlijk zwemmen.. Meer over deze locatie lees je hier.

STAATSBOSBEHEER

TRAILRUNNING Europe én Staatsbosbeheer slaan de handen ineen om bijzondere trails in bijzondere natuurgebieden te organiseren. De beleving van deze gebieden staat hierin centraal. Deze trails onderscheiden zich door de bijdrage van de boswachter aan de beleving tijdens de route (mooie punten, uitzichten, tips en wetenswaardigheden). De deelnemers dragen door hun deelname aan deze trail bij aan natuur op de Veluwe!

Neem contact op

Verzenden..

© 2017 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account