Joffrey Angevare

Joffrey Angevare

Joffrey Angevare

Een jaar of 10 geleden ben ik samen met mijn vrouw begonnen met hardlopen. Nooit echt serieus, maar meer om een beetje fit te blijven. Ondertussen heb ik een halve marathon en vier ultra trails gelopen, plus natuurlijk al die eenzame urenlange trainingskilometers.

Het roer om

Na een roerige periode in ons leven ontdekten wij dat het geluk niet in spullen zit, maar in mooie momenten. Hierdoor besloten wij in 2021 het roer helemaal om te gooien. In plaats van alleen maar meer te werken en te consumeren, besloten wij de nadruk te leggen op een gezonde levensstijl, beweging, vrije tijd en het helpen van kwetsbare mensen. Wij namen afscheid van onze goed betaalde fulltime baan en maakten samen de overstap naar een 24-urige werkweek in de zorg. Mijn vrouw in de ouderenzorg en ik in de gehandicaptenzorg.

Ultra trail

Tijdens deze roerige periode ontdekte ik ook mijn liefde voor het rennen van trails en ultra trails. Dat was ook één van de factoren om met mijn fulltime baan te stoppen. Ik kan er nu elke dag op uit om lekker te genieten van de mooie natuur die ons land te bieden heeft. Ik ben daarom ook vaak dagelijks hier in Den Helder op het strand en in de duinen te vinden waar ik train.

Wij ontdekten dat het geluk niet in spullen zit, maar in mooie momenten

Wis filter
Filter op categorie
Laden...

Niets gevonden

Deel deze pagina: