Events

 • EN
 • Wis filter
  Agenda
  Bekijk op de kaart
  {{filteredItems().length}} Events gevonden
  Workshops
  Trail Events
  Trainingen

  De mooiste trailrun hardloopevenementen

  Welkom op ons trailrunning evenementenplatform! Hier vind je een uitgebreide hardloopevenement agenda met de meest mooie en bijzondere trailrun-evenementen in Nederland. Onze organisatie loopt al tientallen jaren door de Nederlandse natuur en dit heeft ervoor gezorgd dat wij beschikken over kennis van de meest bijzondere en unieke paden. Wij zijn trots dat wij jullie de mooiste routes van Nederland aan kunnen bieden. Dit doen wij voor zowel beginners als voor ervaren lopers.

  Hardloopevenementen kalender Trail Events

  Op deze pagina vind je een kalender met al onze hardloopevenementen, workshops, en trainingen. In ons overzicht vind je iedere maand verschillende en unieke hardloopevenementen door de natuur. Op deze hardloopevenementen kalender staan de datum, de startlocatie, de verschillende afstanden, en de hoogtemeters overzichtelijk weergegeven. Boven aan onze hardloopevenementen kalender filter je eenvoudig op de eigenschappen die jij belangrijk vindt, waardoor je altijd een hardloopevenement vindt die bij jou past. Probeer ook onze kaart eens, dan zie je eenvoudig welke hardloopevenementen bij jou in de buurt worden georganiseerd. Hiervoor klikt je rechtsboven op “bekijk op de kaart”.

  40 Hardloopevenementen door de natuur

  Trail Events organiseert hardloopevenementen, workshops, en gratis trainingen. De hardloopevenementen zijn niet alleen uniek door de prachtige routes, maar ook omdat er geen wedstrijdelement aanwezig is. Tijdens onze evenementen ligt de focus namelijk op het genieten. Wij hopen dat onze deelnemers de tijd nemen om om zich heen te kijken, naar de stilte te luisteren, en misschien zelfs om even te stoppen voor het maken van een foto. Onze workshops en trainingen zijn kleinschalig en nemen de deelnemers mee de natuur in om de sport trailrunning samen te delen en eigen te maken.

  Hardloopevenementen voor beginnende hardlopers en Ultra runners

  Als fanatieke trailrunner weet je dat het lopen in de natuur de ultieme uitdaging biedt en het beste in je naar boven haalt. Hierom willen wij de ervaren trailrunner blijven uitdagen. Wij organiseren hierom zelfs iedere laatste zondag van de maand een Ultra trail (50km) door verschillende gebieden in Nederland. Als beginnende hardloper weet je misschien nog niet wat trailrunning allemaal te bieden heeft, maar dan willen wij je hier graag aan introduceren. Wij hopen dan ook voor iedere hardloper toegankelijk te zijn door afstanden van 5 tot 109km aan te bieden.

  Hardloopevenementen van Trail Events

  Trail Events staan bekend om de gemoedelijke en kleinschalige sfeer en de bijzondere routes. Onze hardloopevenementen zullen nooit als massaal aanvoelen door de verdeelde startmomenten en het persoonlijke contact. Tijdens onze hardloopevenementen zorgen wij altijd voor uitgebreide verzorgingsposten waar je verrast zult worden door het aanbod en door onze hartelijke vrijwilligers. Daarbij zijn de routes van onze evenementen uitzonderlijk door onze kennis van de gebieden en onze goede contacten met de natuurbeheerders. Wanneer je meeloopt met een van onze evenementen zul je versteld staan van al het moois wat de Nederlandse natuur ons te bieden heeft.

  Een unieke medaille voor ieder hardloopevenement

  Wij hebben voor ieder hardloopevenement een unieke medaille ontworpen. De medailles zij geïnspireerd door het gebied waar het evenement plaatsvindt en is hierdoor een leuk aandenken. Veel van onze deelnemers sparen onze medailles en hebben thuis een unieke en kleurrijke verzameling.

  We only leave footprints

  Al onze hardloopevenementen zijn trailruns. Dit houdt in dat alle routes door de natuur lopen en dat de paden waar mogelijk onverhard zijn. Aangezien wij de natuur zo enorm waarderen, is het vanzelfsprekend dat wij hier erg zuinig op zijn. Trail Events is dan ook een bewuste organisatie die de natuur geenszins belast. Wij houden rekening met de mogelijkheden van de omgeving en zijn continu in overleg met de boswachters van de betreffende gebieden. Wij vinden het belangrijk dat er niks van onze evenementen in de natuur achter bijft. Zo vragen wij onze deelnemers bijvoorbeeld om hun eigen beker of fles mee te nemen, want; we only leave footprints.

  Inschrijven hardloopevenement van Trail Events

  Inschrijven voor een van de hardloopevenementen van Trail Events is snel en eenvoudig. Zo hoef je niet langer uren te zoeken naar een geschikt evenement en ben je binnen no-time verzekerd van een deelname aan jouw favoriete trailrun. De servicekosten zijn voor ons en je kan zelfs tot 30 dagen voor het evenement gratis annuleren. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor een van onze unieke hardloopevenementen in Nederland. Zo ben je verzekerd van een onvergetelijke trailrun-ervaring en kun je jouw passie voor hardlopen in de natuur verder uitbouwen.

  Deel deze pagina: