De Alpe-Adria-Trail: Van de Grossglockner naar de Adriatische zee!

Trail en Hike event Trail Events Trails Ultra Trail

Herkenbaar?

Mensen verlangen er steeds meer naar om de natuur van dichtbij en persoonlijk te leren kennen, om hun eigen snelheid te kunnen kiezen en om daarbij hun hoofd lekker leeg te kunnen maken. Maar natuurlijk ook om boven zichzelf uit te groeien en te genieten van de mooie dingen die men onderweg tegenkomt, zoals een fantastisch uitzicht, de diversiteit van de flora en fauna of ontmoetingen met bijzondere mensen.

De Alpe-Adria-Trail

Dat alles kan op de Alpe-Adria-Trail, die in 43 etappes en met een lengte van ruim 750 kilometer van de Pasterzegletsjer aan de voet van de Grossglockner in Karinthië via Slovenië en Italie naar de Adriatische Zee bij Muggia in de buurt van Triëst leidt!  Deze trail viert dit jaar zijn 10e verjaardag en wordt beschouwd als een zeer aantrekkelijke lange-afstands-wandelroute.

750km aan routes!

Geniet van vrijheid met, als je dat zou willen, op maat gemaakte arrangementen.

Als je de hele route aanpakt, wandel je 750 kilometer door drie culturele cirkels in Karinthië in Oostenrijk, Slovenië en Friuli-Venezia-Giulia in Italië. De dagelijkse etappes, die elk ongeveer 17 kilometer meten, kunnen afzonderlijk of variabel worden gecombineerd en het Alpe-Adria-Trail Booking Center helpt je eventueel heel graag bij individuele tochten.

 

Ontmoet ons op het Trail en Hike Event

Heb je interesse in deze prachtige trail ervaring? Wij zijn 21 en 22 mei aanwezig op het Trail en Hike event op landgoed Zonheuvel in Doorn.

Bij onze stand vertellen wij jou bijvoorbeeld graag met veel enthousiasme over het Oostenrijkse gedeelte, dus het begin van de AAT, en over de omgeving rondom de Adriatische zee, het fenomenale eindpunt van deze lange-afstands-wandelroute!

Trail en Hike event 2022
21 & 22 mei
Landgoed Zonheuvel - Doorn

Of je nu trail runner of een wandelaar bent, tijdens dit outdoor evenement dompel jij jezelf onder in jouw favoriete sport. Volg lezingen en leerzame workshops, ontmoet mensen met dezelfde passie, test het allernieuwste materiaal en laat je inspireren voor je volgende trail of wandelbestemming.

Dit outdoor evenement  is een samenwerking tussen Trailrunning Europe en de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV).

Graag tot dan!

Team Alpe Adria

 

 

 

 

 

Meer informatie over het Trail en Hike event vind je op www.trail-events.eu

Wis filter
Filter op categorie
Laden...

Niets gevonden

Deel deze pagina: